Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Příjemný, svižně odsýpající horror, kterému ke slušnému hodnocení stačí pokoj v jednom starém baráku a kus kukuřičného pole. Úvod mi dost připomínal "Texaský masakr" - autonehoda a opuštěný barák. Film se tímto směrem sice neubíral, ale i tak nebyly honičky v poli k zahození. Trocha té tajemnosti tam byla také a navíc nám vše bylo v závěru vysvětleno. Myslím si, že tento film se do zlatého fondu horroru nedostane, ale svůj účel splnil nad očekávání. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Husk by kľudne mohol byť voľným pokračovaním či neortodoxným remakeom výborného Scarecrowsu z roku 1988, nakoľko v mnohých ohľadoch ho nápadne pripomína, čo sa týka kvality sa však tomuto o 23 rokov staršiemu strašiackemu hororu nemôže rovnať. Husk to v porovnaní so Scarecrows znateľne prehráva najmä čo sa atmosféry týka a úmyselne neprehľadný strih akčných scén tomu tiež moc nepridal. V merítku úrovne filmov z posledných After Dark Horrorfestov však Husk určite bez problémov obstojí a celkovo ide o horor, ktorý diváka neurazí. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že hororů, kde by vraždícím monstrem byl strašák v poli, zase moc není a těch kvalitních už vůbec ne. Naštěstí je tu Husk, který laťku vytáhl zase o něco výš. Vizuálně je film parádně temný a to si přitom vystačí jen s pár proprietami- starý dům umístěný do nekonečných lánů kukuřičných polí, všehovšudy deset lidí a samozřejmě vraždící strašáci. A nakonec se dočkáme i nějaké té originálnější myšlenky, co že se to v onom domě "hlídaném" svými slámovými bodyguardy vlastně stalo. SPOILER A jelikož konec zůstal jaksi otevřený, tak se třeba dočkáme pokračování- pokud si Husk udrží svoji úroveň, není důvod se na něj netěšit KONEC SPOILERU. Silnější 3* ()

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Najbližších zhruba 10 až 20 rokov ma do kukuričného poľa asi nikto nedostane a vo večerných hodinách už duplom nie. Čo sa týka filmu tak boli zhruba 2 až 3 momenty pri ktorých som sa fakt neskutočne zľakol. Kedže je daná problematika kukuričného pola a strašiakov sama o sebe hodne strašidelná tak v tomto filme to nebolo využite na 100% . Pre mňa 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama