Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Soutěž je celosvětově úspěšná proto, že ani farmáře nesmíme vyčleňovat ze soutěží. I oni potřebují manželky. A je třeba si uvědomit, že jíme, a kde to jídlo vzniká? takže pokud to občas vyjde, tak je tato soutěž velice prospěšná! Sice se nám to asi nezdá, neb jídla je všude dost, takže možná, že zemědělci v CR a na Slovensku nejsou nyní vůbec potřeba, vše se doveze z ciziny. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané - jasné, že je to kus bez akejkoľvek hodnoty - ak sa hodnotou nepovažuje to, že ľudia sledovaní kamerou sa tvária, že konajú a žijú ako by robili v realite, keď nie sú sledovaní. Reality-šou sú absurdita. Táto šou ma však baví. Dostali sa do nej takí blázni, že premýšľam o tom, či oni nie sú normálni a ja nie som blázon. Rehocem sa pri každom diele a hovorím si - no a čo? Aj M. Monroe nebola dobrá herečka, vyzerala ako gýč a predsa sa dodnes chlapi z nej idú zbláznieť. Niečo na tom farmárovi bude ...:-D ()

Reklama

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale tu je potrebné sa vážne zamyslieť pre koho sú tieto "skvosty" natáčané a vysielané. Úroveň naznačuje, že televízia sa snaží osloviť všeobecne nižšie postavené skupiny obyvateľov (inteligenciou). Samozrejme je, že komerčná televízia bude vysielať také programy, ktoré ľudia budú sledovať, kvalita je až na druhej kolaji. A tu platí pre hlúpych ľudí adekvátne hlúpe a plytké relácie. Desí ma však ich pomerne veľký komerčný úspech, ktorý naznačuje, že táto cieľová skupina je pravdepodobne mainstreamom. Sme takí akých nás chcú mať. Sprostí, hlúpi, blbí, plytkí. A relácie typu Farmár hľadá ženu sú našim presným zrkadlom. Nemôžem dať ani len jednu hviezdu. Ajnapriek tomu, že som sa pár krát z chuti zasmial na hláškach, celková stupidita relácie ma vyslovene uráža! ()

ywulka 

všechny recenze uživatele

V podstate to odpad je, ale dať tomu hodnotenie odpad! by bolo nefér pretože pri niektorých scénach a hláškach som sa poriadne nasmiala. Rovnako ako pri ostatných podobných reality show som sa pozastavovala nad tým, kde takýchto ľudí vyhrabali. Farmár hľadá ženu je dôkazom toho, že ľudská hlúposť fakt nemá hraníc. :D ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Pozerám, že väčšina tu prítomných ľudí nemá pochopenie pre tento slovenský televízny skvost. :-) Ak by som farmára nazval svojou "guilty pleasure", veľmi by som mu krivdil. V kontexte slovenskej televíznej tvorby totiž ponúkol skutočne neuveriteľné charaktery a situácie, na ktoré si aj dnes s radosťou spomínam. Úplne bez srandy čakám na deň, keď všetky epizódy vyjdú v nejakej luxusnej dvd edícii. Budem prvý, kto si ju predobjedná. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama