• veronikav

Agitace pro školství ? Nebo nevím .... Tááákk nudný film :-((25.4.2011)

• Horak

Přirozeně jsou filmy špatné nebo třeba ještě horší. Kam zařadit tento majstrštyk Vojty Trapla je ovšem nad rudou hvězdu těžké. Deklamované toporné dialogy, naivni pribeh, absolutní plakátovost ... to by tento film vystihovalo pouze z části, protože hrůza je v tomto případě nepopsatelná.(14.5.2007)

• ClimbVibe

Je to neuvěřitelný film. Tak špatný až je špatný... Ale možná bych se něj kouknul ještě jednou, protože jsem se u něj párkrát upřímně zasmál. Např. dialog učitele se svojí dívkou, když přijedou k vesnici : -"Chtěl bych tu učit.." - "Mě to tedy nevzrušuje..." -"Ale mě ano!"(13.6.2007)

• waits

A pak tu máme Vojtu Traplovýho. Já bych to řek takle: Von jako vidí, soudruzi, politicky správně, ten jeho Vítěznej lid a ta Hrana, jak za to dostal cenu, všechno postavený v kontextu třídního boje, to jo. No, ale ted tady míme to jeho nový, vo tom učiteloj, jak von z těch kluků udělá dobrou třídu, sou tam pionýři a konstruktivní kritika toho maloměštáctví, jo, ale do kin bych to asi nedával. Usnul na tom i soudruh z ministerstva, dorazila ho ta teda taky ta Máchova hudba, a lidi na to chodit nebudou, tak já nevím, já bych Vojtoj jako poděkoval a že jako dobrý, ale že ted chvilku zase né, no, je to blbý, ale takhle bych to viděl.(15.7.2011)

• Šumař

Prvních deset minut jsem se válel smíchy. Pak mi ale úsměv pomalu tvrdnul a ke konci už mi bylo fyzicky špatně. Chcete-li se tomuto vyhnout, rozhodně nedoporučuji víc, jak 15 minut. Naprostá tvůrčí nemohoucnost. O tom svědčí i fakt, že i přes nadšenou ideologickou oddanost straně a vládě, byl Vojtěch Trapl po tomto filmu od kamery vyhnán. Sami soudruzi totiž museli uznat, že tenhle člověk jim v propagandě nepomůže. Zaplať pánbůh.(4.5.2011)