Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dá se i s poměrně slušnou hereckou sestavou z let minulých vytvořit špatný film? Jednoznačně ano, když se na režisérské stoličce vrtí Schumacher. Čert ví, kam se poděl jeho um. Tentokrát natočil takového nevěrohodného kříženečka mezi Willisovým Rukojmím a Mother's Day. Příběh je strašný a počínání postav krajně nevěrohodné. Dokonce i Nicole Kidman jakoby zapomněla hrát. Nechápu proč do toho šla, že si Cage nečte scénáře chápu, každá role dobrá, ale ty Nicole tohle nemáš přece zapotřebí. Taky nevím co si mám myslet o scénaristovi, který má asi moc rád Terminátora (hlavní postavy se jmenují Kyle a Sarah). PS: Kdyby mi do baráku nalezli tak neschopní zloději, vymlátil bych je i holýma rukama. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zprvu slušný rozjezd ve stylu Funny games USA. Nikol byla jako vždy skvostná a kupodivu tu i Nicholas v brýlých hrál celkem dobře. Od poloviny se však záporáci začnou chovat jako idioti což umožní rodince převzít kontrolu nad situací. Dojde tak k celé řadě různých avšak málo uvěřitelných zvratů. Ke konci se napínavost již zcela vytrácí a divák jen čeká, zda se sami zločinci navzájem nepozabíjejí nebo nesvážou a nevzdají policii... Škoda, potenciál to mělo. Dva diamanty. * * ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zoufalá americká nápodoba jednoho z nejlepších žánrových filmů letošního roku Secuestrados. Jeden rozlehlý dům, jedna rodinka, skupinka rozhádaných únosců. Vážně by mě zajímalo, jestli mezi Secuestrados a Trespass nějaká inspirační/vykrádací jiskra přeskočila, protože se ty filmy na první pohled podobaj až neskutečně. Na druhý pohled pak člověk už nějaké rozdíly uvidí - hlavně v tom, že Joel Schumacher už se asi nikdy nezmůže na víc, než na obyčejnou rutinu. Krom nenápaditého zpracování pak zaujme už jen všudypřítomná nablblost všech (postav určitě, tvůrců možná), která nakonec zabije naději na alespoň průměrnou zábavu. Konec už jsem odzíval. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Zas až tak tragicky tento thriller nevidím, aby sa mohol pohybovať na hranici 50%. Videli sme Cageov asi najlepší výkon roka, Kidman nepotrebuje komentár, zápletka síce viac menej klasická, ale najmä po technickej stránke pobavila. Vyzerá to tak, že niekto sa chcel vyhrať so scenárom, ktorý nechtiac viacej pobabral. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Buď jsi vážně takový pitomec nebo sebevrah......... Tak komu fandit? Sarah (Nicole Kidman) a Kyle (Nicolas Cage) nemají moc šťastné manželství a banda teroristů jsou jen banda tupounů. Chovaj se jak blbečci, hádaj se a nejsou vůbec organizovaní. Těžká volba. Film je ukřičený, uječený a mnohdy i zbytečně sprostý. To je tak vše, co vám snímek může nabídnout, krom dvou hlavních protagonistů, bez kterých by to byla fatální blbost. A ona to je blbost i tak. Naprosto nesmyslné je obalamucení telefonistky v sekuritní ústředně, to je tak průhledné až to bolí. (60 minuta). CITÁT - To už se snad nedalo víc posrat........ ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Trespass se už za pouhých 18 dní od jeho uvedení do kin začal prodávat na DVD, čímž zlomil osm let starý rekord filmu Láska mezi superstar (2003), kterému to trvalo 29 dní. (Avalon820)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • V jednom okamžiku se Nicolas Cage rozhodl od projektu odstoupit, důvodem byla jeho nespokojenost s rolí Kylea Millera. Jeho přáním bylo ztvárnit roli únosce. Daná role byla obratem nabídnuta herci Lievu Schreiberovi. Nicméně se herec před kameru nedostal, neboť se následujícího dne produkčnímu štábu z úst Nicolase Cageho dostalo ujištění, že roli manžela Nicole Kidmanové ve filmu ztvární. (Conspi)

Reklama

Reklama