Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 1

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (99)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trailer se mi libil, ale tak nejak jsem pro jistotu moc necekal, navic hodnoceni tu taky neni nijak vysoky. Jenze ona to nakonec byla skvela komedie. Pribeh je fajn, dokaze zaujmout a neni az tak vylozene blbej. To uz se neda rict o vetsine foru, ty jsou totiz na hranici infantilnosti, obzvlast, kdyz vetsina hrdinu ma iq tykve. Jenze zaroven to je skvele zabavny, spouste foru se da nahlas zasmat a dej svizne odsejpa. Animace je na perfektni urovni, hudba v pohode. Takze vlastne nemam na co si stezovat, pro me jeden z nejzabavnejsich animaku minulyho roku. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Ptačí úlet má asi hlavní a tu nejdůležitější výhodu, že jsem ho viděl po Frozen. Proto mi příběh krocanů připadl jako vlahý déšť po úmorném měsíci vedra. Bylo osvěžující vidět, že pár lidi dokáže zapojit do tvorby scénáře mozek a vytvoří příběh s několika zvraty, hromadou humoru a dobrým nápadem na závěrečné vyvrcholení. Děj rychle odsýpá a vychutnáte si i několik fakt skvělých vtipů, kterým se většina nahlas zasměje!!! A ač někteří nadávají na animaci tak ta rozhodně není tak špatná jak mnozí tvrdí. Krom toho oko a prezidentova dcerka byly hustý!!! ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Moriaci majú konečne vlastný animák, a dokonca vedia cestovať v čase ! Dejovo primitívny animovaný film, ktorý je určený všetkým vekovým kategóriam, sa rýchlo mení na bláznivú sci-fi komédiu a dvoch výborných postavách, kde ostatné slúžia iba na dotváranie deja. Hlášok a gagov je neúrekom, jednoduchý príbeh prinesie zopár akčných scén v peknej animácii, no do kina by som na to určite nešiel. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Those are some Angry Birds! A tak byl toho dne zachráněn nejenom každý krocan, který nebyl zkonzumován před rokem 1621, ale také vynalezena hra. Nebo to byl jen ten název. Každopádně úplně průměrná, ale místy obstojně zábavná variace jak na slepičí úlet (ale mnohem slabší), tak i na Pocahontas, Avatara a kdo ví co ještě a dojde i na nějaké časohrátky. I animace ovšem dokazuje, že tohle bylo opravdu čistě jen pro nějaké vyplnění mezery či splnění kvóty, čehož se chytil nějaký mírný cynik nebo vegetarián. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady dobrých animákov, i keď o vtákoch ich už bolo veľa. Taký Rio sa mi páčil ešte viac. Ale späť k Free Birds. Takýto príbeh som skutočne nečakal, ja si hlavne pri animákoch veľmi obsah dopredu nečítam. Čo sa týka postavičiek, tak mohli byť viac zaujímavejšie a tiež to vyzeralo, že hlavnému hrdinovi sa pod krkom hompáľali vajcia. Tiež by som ešte skritizoval slabšiu animáciu, pri toľkých animákoch sme už videli aj lepšie prevedenia. To mi však nebráni hodnotiť najvyšším možným spôsobom, pretože som sa pri pozeraní príjemne bavil a to bolo cieľom. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Jednu z postav namluvil také Danny Carey, bubeník progressive metalové kapely Tool. (Corpsegrinder)
  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)
  • Keď pri núdzovej evakuácii skáču moriaky do vody, jeden z nich vykríkne: „Geronimo!“. Tento príbeh sa však odohráva na začiatku 17. storočia a Geronimo žil o viac než 200 rokov neskôr. (ČSFD)

Reklama

Reklama