Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

těchhle překupnických pořadů k nám z ameriky dorazilo moc a moc...Každopádně už na škole mě fascinoval americký trh a ta nekonečnost možností podnikání...tedy vpodstatě to že v jednom státě se dokáže docela slušně uživit překupník historických SPZtek stejně jako tetka na důchodu která miluje sbírání sádrových trpaslíků, jejich restauraci a následný prodej. A pak máme tyhle... "profesionální" překupníky kteří fungujou v celých státech ve všech možných odvětvích sběratelství. Kolikrát se tam najdou fakt fešné kousky harampádí které bych sám chtěl mít doma nebo mají nějakou skutečnou kultůrní/historickou hodnotu a je paráda vidět jak se zachovaly. Je to klasický tříhvězdičkový pořad kterému u mě přidávají jednu hvězdičku vtípky a prupovídky jejichž středobodem je většinou podnikový mamlas Chumlee a jeho pracovní morálka :D ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Nejdementnější komentář od totálního bolševického vylízance vyhrává...Kulyk. Jinak až na to, že je vše nahrané a předem domluvené, jde o docela zábavný pořad. Naprosto dokonalý je český dabing Chumleeho, který mě občas hodně rozesměje. Zdejší naivky musím považovat za mamlasy, člověk, který po jednom díle nepochopí, že je show celá nahraná, trpí deficitem inteligence. A trouba, který se rozčiluje nad tím, že v zástavárně okrádají zákazníky, zjevně nemá ponětí o tom, co je zástavárna. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak můžou vydýchat toho kreténa Chumleeho. Takhle tupej degen by u nás ve firmě jezdil maximálně s paleťákem. Ale vlastně jo, dyť u Ricka je na prvním místě rodina, takže to vlastně chápu. Ovšem až se po staroušovi odporoučí i Rick, tak to půjde nejspíš do kytek. Páč Corey je zase idiotský ignorant. ()

subic 

všechny recenze uživatele

4 vepřové hlavy, jejich hlavní stravou jsou hamburgery, s rozumem Homera Simpsona. Jednou se to vidět dát, ale... strašně to smrdí Amerikou, baseballovými kartami, cetky ze star wars, filmovými scénáři, plakáty s Lincolnem atd. atd. Nicméně ze všech válek skladů a hledačů pokladů je to asi to nejlepší, bohužel. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem shlédl Hardcore Pawn, a Hardcore Pawn: Chicago jsem navýšil hodnocení tohoto TV-pořadu na 5*. Oceňuji, že tam předměty představují, zvou si odborníky, odehraje se tam několik obchodů za díl a vidíme kolik na tom případně vydělají či prodělají. Vše se točí výhradně kolem vydělávání peněz a negociace. Žádné reality-tv blbosti okolo, jako to je u Hardcore Pawn, teď si toho cením více. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Rick Harrison prozradil, že nejpodivnějším předmětem, který kdy vykoupil, bylo 200 let staré ručně malované japonské porno. V prodejně vystavené není, Rick se bál reakce jeho matky. (DexMASTER094)
  • Po uvedení první série zažil podnik obrovský rozkvět. Vedení bylo "bombardováno" žádostmi o zaměstnání a fronty zákazníků dosahovaly až před před vchod zastavárny. (oje)
  • Rick Harrison získal svůj podíl v zastavárně, když mu bylo 23 let. (didas)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno