Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejná režisérka, stejné postavy, stejné dialogy, ale američtina místo francouzštiny, aby vypasení dyslektici nespálili příliš kalorií kroucením krků při čtení titulků. Jediné pozitivum oproti originálu spatřuji v tom, že sexuchtivá mládež tentokrát na hlavách nosí relativně normální účesy místo půlmetrových kaktusů, ale ani tak jsem stejný film s dokonaleji oduhrovanou mládeží nedokázal dokoukat do konce. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

LOL je nudnou kravinou a starostech náctiletých dětech, které se cítí být ublížené, když rodiče u nich najdou drogy nebo zmínku o tom, jak je berou a ještě očekávají, že když je za toto rodiče potrestají, tak se jim za to omluví. Jediné pozitivum je, že pojetí této teenage romantické komedie je podáno trochu drsněji, než jsme u jiných zvyklí. Stejně je to však málo. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento náhodný výber z obrovského množstva filmov sa stal zaujímavý aj napriek nie príliš príťažlivému hereckému obsadeniu. M.Cyrus po boku D. Moore sa akoby našli a vytvorili dôveryhodný ženský pár, ktorý naráža a odoláva jednotlivým nástrahám vo vzájomnom vzťahu dcéry a matky ako aj životných nástrah teenegerskej školáčky. Celé to nabralo slušný spád a pridaním vtipných okamihov ma to celkom pobavilo. Veľmi dobre sa ukázal cit pre strih a premostenie jednotlivých scén, keď slovo, alebo nejaká skutočnosť sa stala mostom pre spájanie odlišných momentov. Svojou jednoduchosťou a bez zbytočnej pretvárky sa rodinný uzol skutočne zamotal a následne rozpadol v prospech žiadaného heppy endu. V podstate ide o tuctový film, ale určite sa oplatí ho vidieť 50%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 7 // Otvárací Víkend USA: $46,500 // Podľa väčšiny je film napísaný a zrežírovaný čiste pre teenagerov ženského pohlavia. Čo je celkom zaujímavé, pretože som chlap a neuveríte, ale mne sa to páčilo. Možno je to tým, že k spokojnosti z filmu nepotrebujem veľa...... Francúzsku verziu som nevidel, tak nemám čo porovnávať, ale táto verzia mi prišla v celku jednoduchá a sympatická.... 70%. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Lola, ale každý mi říká Lol." Lol jí říká pouze jedna postava a to přibližně v pěti případech. Už to mluví samo za sebe... Naočkovat si bezprostředně po God Bless America nové LOL bych označil za čirý masochismus. Vůbec jsem netušil, že se v dnešní době něco tak úžasně stupidního ještě dělá. Nemůžu si pomoci, ale u LOL jsem se skvěle bavil a mělo to prostě všechno. Chlapeckou kapelu, která přirozeně nemá kde zkoušet a má problémy s nechápavými rodiči. Miley Cyrus s vychlastaným hlasem á la Terezka Voříšková. Mužské postavy vypadající až na jednoho (otce Loly) jako homosexuálové. Otce Jacoba ze Stmívání v roli policejního detektiva. Přísného otce, zakazujícího synovi hrát v kapele, který na konci prozře. Čtení dceřina deníku. Odebírání lidí z přátel na Facebooku. Spoustu chatovacích okének. Spoustu zařízení opatřených nakousnutým jablíčkem (za mořem to fasují nebo co). Sexy učitele trigonometrie. Sex s nýmandem na školních záchodech, aby už slečna konečně nebyla panna a byla ready pro výše zmíněného lamače dívčích srdcí. Domnělá nevěra vycházející ze záměny osob (úzce spjatá s výše zmíněnou kopulací). Odpanění Loly (téměř) v přímém přenosu. Debatu o jejím pubickém ochlupení. Domácí vězení. Výsměch Francouzům. A konečně happyend, kdy se parta čítající osm osob hezky spáruje a všechno je fajn... 100% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu zazní skladba "The Big Bang" od Rock Mafia, v jejímž videoklipu shodou okolností hraje Miley Cyrus, představitelka Loly. (Reesam)
  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno