foto

Lina Esco

  • nar. 14.5.1985 (34 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Full-Dress
2018 Can't Have You
2015 Exit Strategy (TV film)
2014 Free the Nipple
Open (TV film)
2012 LOL
2011 Low Fidelity
Where the Road Meets the Sun
2010 Kingshighway
2005 London

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (12)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Monster (S03E10)
Sea Legs (S03E09)
Lion's Den (S03E08)
další epizody (23)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
1000 joulů (S02E10)
Den volna (S02E09)
Svět podle Tiffany (S02E08)
další epizody (24)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Zázrak (S01E08)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
Podvodníci (S01E05)
další epizody (7)
Kingdom (TV seriál)
Thank You, Boys (S03E03)
Ritual (S03E02)
Wolf Tickets (S03E01)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (7)
Kingdom (TV seriál)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
Help Wanted (S02E17)
další epizody (8)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt a panna (S10E06)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Žít či nechat zemřít (S02E18)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Free the Nipple

Producentská filmografie

Filmy

2014 Free the Nipple