Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejprve si musíme říct, co je vlastně film, k čemu filmy jsou! Ve filmu, si můžete prožít to co v životě ne, sci-fi, akční, western, anime atd.. Co je ale tohle ? Takový "normální" život puberťačky, který je v tomto filmu vyobrazen jako ženské porno aneb krásní muži jsou stydlivý,hodní a sem tam z nějakého se vyklube parchant, naopak ti méně hezcí jsou divní a úchylní. Vše zaobalené do té vzdorující pubertální atmosféry ... A tak nakonec vzniká tahle podivnost zvaná LOL. + ještě bych dodal, že herci jsou s těží průměr jakož to i kamera, scénář vlastně téměř vše. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Teenagerská romantická blbost bez větší hloubky. Předvídatelné pseudo-drama těžící hlavně z popularity tehdy ještě normální Miley, na kterém opravdu neshledávám jakoukoliv kvalitu. Sice to nenudilo, ale bylo to příliš hloupé. Jak ve většině nesympatické postavy, tak i děj, který nevzbuzoval absolutně žádné pocity. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

A máme tu dokonalý americký kopírák. Američanům asi ještě nikdo neřekl, že existuje dabing, který problém s cizím jazykem vyřeší mnohem snadněji. Navíc bez nutnosti vyměnit hezkou a sympatickou Christu Theret za protivnou a nehezkou Miley Cyrus, která, chválapánubohu alespoň za to, zatím ještě nevyplazuje jazyk jako Gene Simmons a nevystrkuje na každého zadnici. Jinak není moc co řešit. Děj i většina scén jsou okopírovány do posledního slova a nejmenšího detailu. Něco je přehlednější vež v původní verzi a něco méně, něco je vtipnější a něco méně a kdo neviděl originál, klidně s tímhle vystačí. I když je to vlastně jen náhražka. Pokud by se někdo rozhodovoal, které verzi dá přednost, radil bych spíš tu francouzskou. Přece jen je v mnoha ohledech lepší. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Vše to dobré, francouzské, čím disponovalo původní LOL, se zde obrátilo v totální a naprostý opak, takže místo pěti hvězd, které jsem tomu francouskému před časem dávala, mám tady co děla se svou zjevně slabou vůlí tomu dát odpad. Je mi strašně líto Američanů a jejich komplexu "my jsme pupek světa" který jim nedovolí koukat na cizojazyčný filmy, a radši si to vše za velký prachy rimejkujou do tý svý debilní řeči a s "herci" v čele s Cyrus, která svým podáním pubertální dcery s permanetně idiotskym šklebem a vychlastanym hlasem, asi chce přesvědčit svět, že někteří jedinci by se měli dobrovolně potratit. Děsná kosočtvercovina, kterou lze těžko kladně hodnotit i bez absolvování původního francouzského počinu, s jeho absolvováním pak jen zbývá rychle zapomenout a dát poslední sbohem všem americkejm pokusům cokoli rimejkovat. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak po francouzské LOL, tu máme její americkou sestřičku, nutno říci že o poznání méně vtipnější a vímavější vůči všem těm vztahům dospívající omladiny se svejma rodičema, rodičů se svojí dospívající omladinou, omladinou mezi sebou a rodiči mezi sebou a taky citlivější na to, jak tam každej zálaskovanej blbne jak fanoušci baníku ostrava. Chápu že americkej LOL je asi bliží americkýmu publiku, a francouzskej LOL zase evropskýmu hlavně teda frantíkům, ale pokud jde o mě u mně je vítěz úplně ten první LOL, který ještě nebyl LOL, ale jmenoval se Večírek, debutovala v něm Sophie Marceau a oba současný filmový LOLy ho těžce kopírují, protože večírek byl z mý doby, z doby kde se vztahy neřešily na chatu, na facebooku a přes sms, doba která v sobě měla ztracené kouzlo pomalosti. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Aj keď sa vo filme neuvádza, na jej facebookovej stránke je celé meno Loly (Miley Cyrus) zobrazené ako Lola Williams. (Arsenal83)
  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)

Reklama

Reklama