Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Milí uživatelé! Nikdy neříkej nikdy, ale přesto si troufám tvrdit, že na FB nikdy nebudu. Mimo jiné víte, že všechny fotky a komentáře jsou vlastnictvím FB a i když zrušíte (smažete) svůj profil tak je to jedno, je to v databázi a Vy to nevlastníte, ale FB ano? Potom se přátelé diví, že maj vykradenej byt, když napsali, že jedou na prima dovču od-do a pochlubili se fotečkami, v čem že to bydlí, Nuže k filmu, víceméně tedy spíše více podprůměr, Demi je stále sexy, ale to snímek rozhodně nezachrání. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Reklama

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nejhrubšího zrna, kde opravdu nenarazíte na žádnou sympatickou postavu, což je v romantické komedii docela překvápko. I pro mou osobu. Tragická nesmyslnost plná hezounků a hnusných bárbínek. Neřeším nijak hluboce, když se mi někdo nebo něco nelíbí, ale pokud je něco uděláno, nebo někdo vypadá tak, aby se moc moc líbil/a, a realita se s tím záměrem tak nějak rozchází, vždy mě to ironicky rozesměje... Snad jen ta Demi... je krásná ženská, ale tuhle roli snad dostala za trest. A to nevím za jaký... Ale musela udělat něco opravdu ošklivého. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je to až příliš sladké a hrajou tam samé buzničky a k*rvičky hollywoodu. Jenže mě se to tolik líbilo. Nezobrazuje se v hodnocení závist? Film nepřináší nic nového, ale také na něm není vyloženě nic špatně. Přiznám se ovšem, že jsem neviděl předešlé díla, z kterých to čerpá, a možná je vidět, tak bych tomu plnou palbu nedal. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Koukatelné to je. Sice mám ráda americké filmy mnohem víc než francouzské, ale taky úplně nechápu, proč museli nutně kopírovat předlohu. Původně jsem si chtěla stáhnout právě ji, ale bohužel došlo k omylu a já byla nucená se koukat na film v hlavní roli s úděsnou Hanou Montánou. Kromě ní byli ale všichni celkem sympatičtí (Douglas Booth,Ashley Greene, Demi Moore). Mělo to pěknou atmosféru, ale příběh byl naprosto o ničem a ty "trable" hlavní hrdinky byly prostě k smíchu. Ale na jedno shlédnutí to je a na herce se dá koukat rozhodně líp, jak ve francouzské verzi. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Režisérka Lisa Azuelos natočila stejnojmenný film LOL (2008) poprvé v roce 2008. Svými příběhy se však liší. (iampatrik)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama