Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Já jsem spíše zaujal k filmu opačný přístup. Nedíval jsem se na horor, ale spíše na komedii. Jisté momenty s Paxton mě vážně pobavily a musel jsem se u nich smát. Filmu to nevytýkám. Kdybych se zaměřil na žánr horor, tak tam jsem byl velmi zklamaný. Nic extra strašidelného, hlavní duch hrůzu nenaháněl a celkově jsem čekal více. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Uživatel J*A*S*M má naprostou pravdu! Je to hovno s velkým H. A není to pro každého. Pokud vám tedy nejde mráz po zádech z toho, když devadesát pět minut ze stominutové stopáže sedí nějaká infantilní kravka s obrýleným geekem v recepci opuštěného hotelu a vedou hrůzostrašné dialogy, nebudou vaše hemeroidy vědět, co dělat roupama. Ale teď vážně a nabubřele! Obdivuji na Westovi, jak famózně zvládl dodržet intence žánru. Otázkou je ale jakého! Pustím li svou famózní mysl naprudko z řetězu a nechám li ji vytříbeně zformulovat jeden z tolik obdivovaných a respektovaných názorů, dojdu k neoddiskutovatelnému závěru, že jde skutečně o horor! A to naprosto příšerný a děsivý! Takových sto zabijáckých minut vražedné nudy se totiž jen tak nevidí. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Ti West je kvalitní hororový režisér a od The Innkeepers jsem čekal hodně, ale po konci filmu jsem byl mírně zklamaný. Čekal jsem duchařinu, kde se budu bát, ale místo toho posloucháte celou stopáž jen slušné dialogy a něco málo se začne dít jen cca posledních pár minut. Na druhou stranu nikdo neumí tak natočit obyčejný průchod hotelem jako Ti West. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Horor s malým h. Tohle rozhodně pošupajdí dolů... (jen tak pro info: 11.1. 23:00 - 70%) Jaký boom dokáže udělat pětihvězda jednoho uznávaného uživatele s třema hvězdičkama mezi čtyřma písmenama. (A já myslel, že jsi vždycky říkal, že tě duchařiny nebaví... ;-)) Za sebe můžu říct, že The Innkeepers je nudná až blbá duchařina. Dobře, pár momentů bylo fajn, nějaká ta lekačka taky ušla, ale jinak bída a utrpení. Jestli tohle někdo považuje za dobrý horor, tak už vážně nevím... Divný děj s blbejma scénama a po většinu času suchou, nezáživnou až trapnou hororovou atmosférou a předvídatelnejma a blbejma lekačkama. A neříkám to jen proto, že jsem čekal bůhvíjaký horor, prostě i jako film je to bída. Aspoň na závěr jsem čekal nějakou zajímavou pointu, ale konec byl taky o ničem. A poslední scéna to naprosto dodělala, aspoň tam jsem čekal něco lepšího. Nemastný neslaný horůrek s občasnými lepšími momenty. 40% ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč. /// Edit druhý den: Aha, už chápu! To natočil stejný režisér jako The House of the Devil, z jehož pojetí estetiky osmdesátek mě málem opustily vnitřnosti -- já trouba si toho nevšiml. Dobře mi tak. Tenhle film je ještě výrazně prázdnější a slabší. Duchovské elementy, na to, že na 1:40 film o ničem byly asi tak čtyři desetivteřiny, nestačily. /// Ještě bych dodal -- film mívá dva plány, na pozadí nějakého děje se vypráví vnitřní drama postav, jejich vývoj odněkud někam, překonání krize, dospění a tak. Tady první plán byla hrozně slabá bububu bez děje, a druhý plán byl naznačený tak hrozně špatně (postavy byly úplně nesmyslné a bezživotné) a natolik nefungoval, že to prostě nechápu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama