Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu „důstojné“ pokračování již tak dost pokleslé podívané. Naštěstí zde není tolik zpívaných pasáží, jako tomu bylo minule a tak s lahváčem v ruce tuhle hrůzu přežijete – Hlavně když se děcka pobaví. Sledovat jak se Chipmunkům zapalují lýtka a jejich „krasavice“ trsají na diskotéce je prostě k „nezaplacení“. Ještě že to trvalo jen tak krátce a prosím už žádné další pokračování… ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

No tak pár vad a nesmyslů by se tu rozhodně našlo, např. vzezření a oblečení slečny, která je údajně na ostrově 7 let, zákony fyziky asi často přestávají platit a časté protiřečení si...ale což. Písničky byly většinou slušně vybrané, mňoukali a pískali to hezky, Čiper(t)ky se u toho hezky kroutily v rozkošných šatečkách a z jednoho veverčáka se stal Casanova. Sice už chybí to prvotní překvapení - jéé, chlupáči!...ale stejně to bylo relativně fajn a razantně horší oproti jedničce nebo dvojce to nebylo. ()

Reklama

Najlvin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého? Ano, je to tak. Chipmunkové a Chipettky nás opět přišli pobavit svým neotřelým humorem. A že se jim to zase daří na výbornou! Přitom jim k tomu stačí tak málo – rodinná dovolená. Ovšem to by to nebyli Chipmunkové, kdyby se to neobešlo bez potíží. A tak se díky svému nerozvážnému blbnutí rázem ocitají jako trosečníci na zdánlivě opuštěném ostrově někde uprostřed tichomoří, který se shodou okolností chystá co nevidět vyletět do povětří. Tady se teprve ukáže, jak si malí hrdinové dokáží v těžkých chvílích poradit a jestli vůbec zvládnou vzájemně spolupracovat, aby přežili své dosud největší a nejztřeštěnější dobrodružství, jaké je kdy potkalo. Jednoduché to rozhodně mít nebudou… Asi je už každému jasné, že tohle v pořadí již druhé pokračování má opět co nabídnout. O nové humorné situace, vtípky a hudební scénky tu rozhodně nouze není, a to je jen dobře, neboť o tom přece všechny filmy s Chipmunky vždycky byly a pořád jsou. Potěší hlavně vtipné narážky na slavná filmová díla či po chipmunkovsku upravené písničky, které rozesmějí snad každého diváka. Ale i samotná změna prostředí, v němž se děj odehrává, filmu neskutečně prospěla a je příjemně osvěžující. Možná právě proto, že film tentokrát nabízí víc dobrodružství a akčních momentů než předchozí dva snímky dohromady, se mně osobně trojka líbila asi nejvíce… Na zcela trestuhodné podhodnocení, které bohužel tuto třídílnou sérii filmů, z mně nepochopitelných důvodů, provádí od samého začátku, neberte tedy ohled a raději si názor udělejte sami. Byť je děj opět jednoduchý a předvídatelný jako leckdejaké klišé, nabízí čistou a nefalšovanou zábavu bez zbytečných trapností. Navíc umocněnou opět zdařilým česko-slovenským dabingem, jenž dělá hlavní hrdiny tak roztomilými a neodolatelnými. Pro mě rozhodně jedno z milých překvapení roku, které by si zcela určitě neměli nechat ujít všichni fanoušci Chipmunků a Chipettek. Pevně doufám, že se dočkáme dalšího dílu, o němž už se na internetu celkem živě spekuluje ;-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Potřetí jsme si společně s Jasonem Lee mohli zplna hrdla zakřičet „Alvinééééééééééé“………tentokrát ala Robinson Crusoe šmrncnutý Tarzanem. Pokud mohu soudit, tak „trosečník styl“ sluší Alvinovy a spol. o chipmunčí chlup víc, než předešlé dvě pokračování. V Chip-Wrecked se přesouvá zpěv (jestli lze tedy chipmunčí skřeky zpěvem nazývat) a sním spojené eskapády lehce na druhou kolej a jde více o dobrodružství a bezprostřednost. To je fajn, ale jinak se film v porovnání se svými předchůdci nikam příliš neposunul a stále zůstává záležitostí pro později narozené. ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Stará známa partička obohatená o nežnejšiu časť sa opäť vracia a vezmú nás na rodinnú dovolenku, kde sa pokazí všetko čo len môže - všakže Aaaalviiineeeeee !!! :D Tento diel sa mi zatiaľ páčil najviac, mám rád tému dovoleniek, slnka, mora, oddychu, zábavy a stroskotania na ostrove YEEES :) Ani náhodou ma to nenudilo - keď ma nezaujme ten hlúpy dej, ktorý má beztak každý jeden diel malých lesných veveríc ... ehm ok. ok. chipmunkov ... tak sa aspoň pokochám prírodou, zvukmi, nádhernými vodopádmi :))) Za mňa áno, z 1. 3 dielov, je tento pre mňa naj ... ikeď od 2. polovice filmu sa toho začalo diať na ostrove tak šialene veľa, že je to čistý výplach len, aby bola akcia, a aby sa človek nenudil. Nespoilerujem, takže nerozpíšem to ... ale REALLY ? :D Obľúbené postavy: Theodor (neustále rozkošný), v tomto dieli zaujme a pobaví pavúkom pozmenený Simooon :P A ani Alvin ma tak neotravoval a neliezol na nervy ako doteraz vždy ... A NAJ SONG za mňa rozhodne záverečná scéna Lady Gaga - Born This Way .... Náhodou, bolo to kúzelné, bolo to zábavné, bolo to dobré (ten song myslím) ... Takže ok, a deti sa určite v kine vybláznia ... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)
  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)

Reklama

Reklama