Reklama

Reklama

Zvonilka a velká záchranná výprava

  • USA Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (více)

Co byste dělali, kdybyste potkali vílu? Staňte se svědky prvního setkání Zvonilky s člověkem, který není tím, kým myslíte. Dlouho před tím, než se Zvonilka setkala s Wendy a ztracenými chlapci, se seznámila s Lizzy, dívenkou, která pevně věřila na sílu vílího prášku a kouzelnou říši víl. Když víla jednoho léta navštíví rozkvetlé anglické louky, protnou se poprvé dva velmi odlišné světy a vznikne zvláštní pouto mezi Zvonilkou a zvídavým děvčátkem, které potřebuje kamarády. Zatímco se ostatní víly vypraví na odvážnou záchrannou akci, pustí se Zvonilka do velmi riskantního dobrodružství a ohrozí vlastní bezpečí i budoucnost všech víl. Prožijte naplno úžasný Disneyho nový příběh o síle důvěry a přátelství. Film Zvonilka a velká záchranná výprava je plný napětí a snění a učaruje celou vaši rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Ainy 

všechny recenze uživatele

To je tak, když rodiče nemají čas věnovat se svým dětem. Myslí jen na práci a pak to takhle dopadá. Kdyby po mně mé dítě chtělo, abych si vzala v práci klouzáka a šla uvěřit na víly, létání a kouzla, nechala bych samozřejmě všeho a šla, jak jinak ... Není nic lepšího, než si splnit svůj sen a trochu pohnout časem ;-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $10,872,752Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,548,483 //počet predaných kusov 213,294Tržby za predaj DVD v USA $47,412,428 //počet predaných kusov 2,562,109║ Víla Cililing si opäť udržiava svoj príbehový a animačný štandart a jej ďalšie dobrodružstvo slušne zabaví - pobaví, zatiaľ videl len v Českom dabingu, takže na Slovenský sa moc teším. __31.12.2012 videl aj v Slovenskom znení a fantázia, úžasný príbeh, pekné piesne, roztomilé, hravé, silné, jednoznačne najlepší diel Cililing. /100%/ ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který mi díky nadutému tatínkovi nejednou připomněl slavnou hlášku Bolka Polívky, jíž tu radši, vzhledem k tomu, že jde o film pro nejmenší publikum, nebudu ani zkoušet zmiňovat. Zvonilka si drží kvalitu, kterou přinesla i v Tajemství křídel, ale zatímco tam děj připomínal dětem převyprávěné Paralelní světy, tady je základní zápletka soustředěná na přátelství víly s lidským dítětem. Spíš pro nejmenší děti a spíš pro holky, řekla bych, mně film každopádně při žaludečních obtížích, kdy se mi stejně jako při kocovině nechce moc přemýšlet, sedl a animace mě taky celkem bavila. Rozhodně lepší, než třeba druhej Arthur, co běhal za princeznou k Minimojům. 60% ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

I tretie pokračovanie príbehov o víle Cililing sa drží štýlu a kvalitatívnej úrovne predošlých dielov. V tomto pokračovaní sa však dej točí okolo zoznámenia Cililing s ľudským dievčaťom Lizzy. Za sprievodu tradičnej Disneyho hudby sa nám tak predkladá ďalší príbeh rozprávajúci o sile priateľstva a viere v zázraky. I keď dejové zvraty chýbajú, dovolím si povedať, že príbeh svojou jednoduchosťou prekonáva mnohé súčasné animované trháky, ktoré inkasujú desiatky miliónov dolárov v kinách, ale ich kvalita klesá čoraz nižšie. (3.10.2010) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Stretnutie s ľudmi nie je tak zaujímavé, ako sa na začiatku môže zdať. Viacmenej z neho vyplýva komično a klišovitosť vzťahu zaneprázdneného otca a opustenej dcéry s bujnou fantáziou. Vadilo mi tiež to, že v jednom filme sú piráti (t.j. sa odohráva niekedy v novoveku) a v tomto sú zasa autá (začiatok 20. storočia). Skáče sa hore-dole, ako sa to tvorcom práve hodí. Nedomyslené je to aj v príklade toho, že víly nemôžu lietať v daždi, ale človek, hoci bez krídiel, iba posypaný prachom môže. Odhliadnuc od toho, animák je porovnateľný s ostatnými filmami z vílej série, má svižnosť, rovnaký humor a celkovú detskú sympatičnosť. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)
  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)

Reklama

Reklama