Zvonilka a ztracený poklad (video film)

Tinker Bell and the Lost Treasure

Cililing a stratený poklad

Animovaný / Rodinný / Fantasy

USA, 2009, 76 min

Klay Hall

Joel McNeely

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,000,000Tržby za predaj DVD v USA $39,919,675 //počet predaných kusov 2,496,540║ Na moje prekvapenie opäť spokojnosť, či už po príbehovej stránke, animačnej a zábavy zo všelijakými vílami, zvieratkami, muškami,... si tam tiež dosť užijeme... aj keď zamerané to je asi prevažne na vekovú skupinu okolo 10rokov, celkom som sa na to príjemne zabavil. /70%/(7.11.2009)

Zvonilka mě neskutečně baví, tenhle díl je můj třetí viděný ze tří natočených dobrodružství a je až s podivem,že si stále udržuje vysokou úroveň zábavnosti,což vzhledem k dnešnímu Disneymu- je jev zcela nevídaný (že by zatím stál šéf z Pixaru? :)). 75%(25.8.2011)

Druhé stretnutie s Disneyho Tinker Bell na DVD a znovu nadpriemerné, hlavne svojou jemnou a detailnou animáciou. Absolútne nenásilná rozprávočka s kopou lesných zvieratiek a pekným príbehom. Aj keď sa mi Zvonilka skôr zdá určená viac pre dievčenské publikum, raz ju zvládnu odsledovať aj mladší školáci, ale tí si už potom budú asi pýtať skôr niečo od Marvelov.(7.12.2009)

Stejně roztomilé, barevné, veselé a třpytivé jako první díl, a k tomu doplněné o perfektní světlušku :))(1.3.2010)

Tak tohle bylo úplně jiné kafe než jednička. Zvonilka svou arogancí odradila všechny přátelé a pak je jako pravá blondýnka vzlykáním a pláčem přivábila zpět (ťutíkovské očíčka obměkčí srdce každého, dokonce i mě). Děj tady narozdíl od jedničky byl a docela nečekaně to skončilo, nebo spíš nečekaně pro mě. Určitě se podívám i na trojku.(7.4.2011)

Moc příjemná a roztomilá animovaná pohádka pro děti, 70%.(8.11.2009)

Děti mají očividně Zvonilku rádi. Vtipné, roztomilé, dobrodružné a pěkně kreslené. CITÁT - Já nic neprovedla........pár dní !!?? V nadupaném bonusu najdete třeba videoklip Demi Lovato z názvem The giff a friend, vynechané scény, podzimní část průvodce roklinkou a další veselé povídání. CITÁT - Bezva.(19.2.2011)

• fruitbueno

Asi se budu opakovat, ale i druhý díl je nudný, ne-li nudnější než první. Sorry, tomuhle nemůžu fandit,prostě ze všeho čouhá strašlivá mravokárnost a naivita, která hraničí se stupiditou. Rozpoznala jí i má jedenáctiletá sestra, která cynicky odpovídala na mé ironické dotazy (Myslíš, že to zvládnou? - Myslím, že ne.). Jediné, co nás pobavilo (hned několikrát),byli cvičení pulci v rybníku a jejich dokonale systematické a symetricky bezchybné zahučení (huuúúůůůúúúůůú, to nemá chybu, vážně a hluboce to ovlivní můj dosavadní život, tím jsem si jistá). Ale aspoň už jsem u toho nespala, jak se to stalo v případě předchozího dílu. Huúúúůůůúúúu!!!(18.4.2010)

ještě o chloupek lepší než první film, což vlastně není až takové překvapení, pokud za ním stojí šéf Pixaru, stále pohoda a radost...p.s. animace (nejen) na video film velmi propracovaná(8.1.2010)

Stejné jako jednička, milé, animace pořád stejně kouzelná a miloučká, ale zatímco jednička pro mne byla příjemným, novým překvapením, tohle je prostě pokračování, které nic nového nepřináší.(27.11.2010)

První a druhý díl už jsem viděl několikrát a to mi je víc jak třikrát deset let a stále se mi to líbí. Nevím proč zrovna tahle série, ale získala si mě. Na víly jsem sice nikdy nevěřil, ale mám rád skřítky a víly z této pohádky jsou jejich obdobou. Tento druhý díl je oproti prvnímu jedno velké dobrodružství. Je to sice takové zjednodušené, ale na dnešní poměry jedna z mála pohádek, kde není násilí a kde je humor beze slov a hlášek, ale jen tím co je předkládáno obrazem. Pro mě skvělá věc na odreagování, relax.(1.12.2010)

O něco povedenější pokračování, přístupnější i staršímu publiku. Cílová skupina se samozřejmě od jedničky neliší. Slabší čtyřka.(18.12.2009)

Prvá časť ma uchvátila, no táto druhá ma dorazila. Je dobrodružnejšia, čím sa otvoril priestor pre širšie publikum a je minimálne rovnako zábavná a roztomilá ako aj časť prvá. Neskutočne sa teším na ďalšie pokračovanie, tú vílu som si skrátka zamiloval :-)))(10.10.2010)

Tohle bylo mnohem lepší než jednička. Trocha dobrodružství naší malé víly udělalo z tohoto filmu opravdovou podívanou nejen pro malá děvčátka, ale i pro malé kluky a taky i pro odrostlejší publikum. Záživnější a hlavně mnohem zábavnější (narozdíl od jedničky jsem se smál skoro pořád). Takže jednoznačně 100%. Docela bych bral i pokračování (teda pokud se ponese ve stejném duchu).(27.2.2010)

bylo to opět roztomilé, ale s porovnáním prvního dílu, tohle bylo slabší, a popravdě v prvním díle byla zvonilka daleko hezčí, rotomilejší,ale opět mě to nezklamalo(23.3.2010)

• FortKnox

Už pro mě prostředí v kterém se film odehráva není překvapujicí jako u jedničky. U prvního dílu jsem se bavil o chloupek více, škoda.(5.2.2011)

Druhý film se mi zdál o něco lepší, byl trochu více propracovanější příběh a už to nebylo takové ach ach nad prací všeumělky. Myslím, že se to bude líbit jak dětem, tak dospělým.(16.7.2010)

Z prvního dílu jsem až tak moc odvázaný nebyl, tento se mi ale líbil moc (asi zřejmě i tím, že už jsem přesně věděl, co od toho čekat). Barvičky jsou opravdu velmi atraktivní a všudypřítomná zvířátka jsou prudce roztomilá. Jedinou výhradu mám ke Zvonilce, která mi příjde na titulní hrdinku pohádky opravdu velmi nesympatická.(17.11.2010)

Nenarocny animacik hlavne pre dievcenske publikum, ale aj pre celu rodinu.(25.12.2009)

Další pokračování Tinker Bell, které rozhodně nic neztratilo oproti prvnímu dílu. Příběh hlavně o přátelství. A opět jako i první díl doporučuji všem dětem a nejen jim :-)(18.1.2010)