Zvonilka (video film)

Animovaný / Rodinný / Fantasy / Dobrodružný

USA, 2008, 78 min

Bradley Raymond

Joel McNeely

Rozpočet $48miliónovTržby USA $-Tržby Celosvetovo $9,199,510Tržby za predaj DVD v USA $52,093,529 //počet predaných kusov 3,341,657║ Disneyovky čo putujú rovno na DVD disky, väčšinou svojou kvalitou nedosahujú ani priemer ale tento počin o víle Cililing je celkom milé prekvapenie. Po všetkých stránkach dosahuje slušnú úroveň, či už sa to týka 3D animácie, hravých "veselých" farieb, pestrého príbehu a rovnako tak aj príjemného ľahkého humoru. /65%/(18.4.2009)

příjemná podívaná určená především pro malé holčiny, ale docela dobře použitelná i jako rodinný film... 60%(13.11.2008)

To bylo tak roztomilunké! Barevné, veselé, třpytivé! Krásná pohádka, která vyloudí úsměv, a nejen u malých dětí.(25.2.2010)

Milá pestrobarevná pohodička po malé caparty, kterým nabízí kouzelný pohádkový pohled na svět víl, špetku legrace a jednoduchý příběh, který skončí dřív než může začít nudit. Ty starší může pobavit zapojením poletuch do pracovního procesu a kupodivu nenaštve agitací o tom, že je třeba "dělat s láskou tu práci, ke které je kdo určen."(8.5.2012)

• Suzie05

Jsem o asi 15 let starší než bych měla být na to, abych si to dokonale užila. Nemůžu si pomoct, ale takovou nudnou blbinu jsem už dlouho neviděla. Jediné štěstí, že to bylo děsně roztomilé. No a protože jsem od přírody dobrá duše, dám šanci dvojce.(7.4.2011)

Prudko farebne, roztomile... a nie hlupe. :)(17.9.2009)

To je zajímavý, jak se oficiální text distributora tak nějak rozchází se skutečným dějem :) Hlavním momentem děje rozhodně není to, že by víly chtěly získat létací prášek a ani bych neřekla, že víle zvonilce nějak zásadně pomáhal Terínek, a už vůbec nevím o žádné světlušce.. Příběh je uplně o něčem jiném, takže se řiďte spíš komentářem napsaným "by zdlor" v galerii. Je to taková hezká pohodová pohádka s krásnou naivní grafikou a animací - krásné víly, krásně vykreslená příroda a typicky dětský příběh, který může jen potěšit.. :)(14.1.2011)

Je pravda, že tato pohádka trošičku postrádá vtip, ale její roztomilost to plně vynahrazuje. Ať žijou barvičky :)(30.1.2010)

80 % zazvonění.(8.5.2011)

• fruitbueno

Musela jsem se dívat dvakrát, u první projekce jsem nechtíc usnula,druhou jsem protrpěla kvůli sestře,která si vyžádala společnost. Nuda, nuda, nuda. Takhle vypadá pravá a nefalšovaná nuda. Navíc se mi nelíbila ta výchovnost, která zpoza té nudy přímo čpěla...(18.4.2010)

Vždy jsem měl slabost pro skřítky a víly v této pohádce jsou jim hodně blízké. Jsem sice již třicátník, ale úplně mě to okouzlilo od prvních okamžiků až po konec. Příběh sice není příliš originální, Zvonilka si zažívá tuctový osud. Takové zažité schéma o nespokojenosti se svým údělem a cestou k nalezení toho po čem touží. Je to sice určeno hlavně pro dětské diváky, ale nemůžu si pomoct, mě to dostalo. Krásna animace, líbivé písně, pěkné postavičky a záchrana jara - lahoda pro duši.(14.4.2010)

uvítal bych sice, kdyby víly byly trochu pohádkověji stylizované, ne jako nějaké módní panenky, ale jinak příjemné překvapení a pohoda...(27.4.2009)

• Kracken

Graficky to není žádná sláva, od začátku je jasné jak to skončí a vtipný to taky není ale možná se některé víly poučí :)(12.11.2008)

Celkom pekne urobená rozprávka. Malé detičky sú zbláznené ...60%.(8.10.2010)

Klasická disneyovská věcička, která kupodivu ale přece jen trochu překvapila - jednak je tu jedna opravdu vtipná scénka, kdy Zvonilka učí létat ptáčka-nováčka a pak samotná postavička Zvonilky - jak ta mě ze začátku sr...!!! Ale konec dobrý, všechno dobré, nuže odpusťme jí. Jinak je to pohádka spíš pro menší děti a ideálně holčičky.(28.11.2009)

Konečně se studiu Walt Disney podařilo natočit skvělý 3D animák a to bez pomoci Pixaru.Velmi příjemně se na to kouká a animace je nádherná.Tento prequel k Petru Panovi se zdařil a klidně mohl být uveden u nás v kinech a ne jen na DVD.(20.2.2009)

Ne že bych ulítával na vílách, ale takhle nějak si představuju pohádku pro malou holčičku. Hezky naanimovaný, vcelku originální příběh s nevtíravým poučením pro děti... . Žádná agresivita, prostě milá, ale přitom ne přihlouplá pohádka o vílách.(20.5.2011)

Ja viem, že to je až príliš babská záležitosť, no tá roztomilosť musí dostať každého..... a tie farby!!! No proste krása.(10.10.2010)

Pěkný animák hlavně pro malé holčičky.(18.12.2009)

• Darik

Pohádka pro malé holčičky, které z ní budou nejspíš naprosto nadšené. Ale co, i já se pobavil a na zabití času to stačilo.(27.2.2010)

<< předchozí 1 2