Humorista Louis C.K., vlastným menom Louis Szekely, natočil svoj ďalší stand-up špeciál v Pabst Theater v Milwaukee. V stand-upe, ktorý si Louis sám napísal, zrežíroval aj zostrihal, je väčšina vtipov založená na jeho nedávnom rozvode a výchove dcéry. (fishki)
Flipper
Konečne vysvetlený rozdiel medzi Ray Charlesom a Hitlerom. Ak Louis nie je spútaný hranicami sitcomu, vytiahne do svojho stand-upu nadštandardný grumpy humor, kde sa ľudia váľajú pri každej vete. Neuveriteľné vysvetľovanie podobne ako u Degeneres, mixnuté s výbušnosťou Ch. Rocka dáva do mikrofónu náboj, ktorý musí trafiť vašu bránicu a nielen raz. Keď začal zo sraním a jeho dcérou tuk na bruchu sa mi od záchvatu smiechu nemohol prestať triasť.(20.9.2010)
BigDeal
Tretí stand up Louieho (aspoň tretí na DVD). Jeho život sa zasa o kúsok posunul, zasa je o čosi bližšie k smrti, žije s dvomi dcérkami (staršia má už sedem a zažila pohryznutie poníkom, mladšia má tri a nerobí jej problém vykadiť sa pred tatkom) a ako čerstvo rozvedený znovu zažíva časť života, kedy je nezadaný. Na rozdiel od minulosti však už nie je optimista...pretože optimista znamená byť idiot :-) V porovnaní s predchádzajúcimi stand up vystúpeniami je Hilarious rovnako hilarious ako prvé dve. Najlepšie momenty sú pre mňa potom tie, ktoré najviac rozosmievajú aj samotného Louieho a teda tie, v ktorých povie najkontroverznejší vtip, len aby sa mohol pobaviť na reakcii publika (I don´t know how could I fuck a kid, I wouldn´t do that...Maybe a dead kid. Who are you hurting? He´s dead. Who are you hurting? ...I´m not saying I would kill a kid and fuck him. I´m saying if I found a dead kid in a field and it wasn´t raining, I might take a shot.)(7.12.2010)
playboxguest
O něco slabší než starší a tvrdší Shameless, ale pořád jsem se bavila víc než dobře. 70%(28.5.2012)
ScarPoul
Nie také dobré( aspoň pre mňa) ako dve predošlé vystúpenia, ale Louis je predsa len príliš veľký majster humoru, aby nedokázal rozosmiať a dostať do kolien. Príhode o sraní ma dostala a všetky tie jeho peripetie a názory okolo toho. Vlastne nemôžem inak než s nimi súhlasiť.(28.1.2012)
6thSun
Může být filozofie vulgárně vtipná? Kurva že může!!!(9.2.2012)
Macejko
Tatko Louis kruto a neúprosne. A na došťanie zábavne.(4.3.2012)
SaNcHeZ_cz
Zábavné stand up vystoupení kde prim hraje hrubozrný humor. Výborně jsem se bavil(16.11.2010)
ghatos
Drsné, vulgární, chytré - prostě život :) . 82%.(10.1.2012)
Illy
Ještě teď chčiju smíchy. Masakr.(22.9.2011)
Babulik
Tak na tomto počine Szekelyho mi neprišlo vtipné zhola nič. Možno som mal len blbú náladu, ale hodinové drístanie o vlastnej hlúposti vyšperkované neutíchajúcou túžbou po honení pri každej príležitosti mi ju teda nijak nevylepšilo.(27.7.2011)
m4xp4yn3
Konečně stand-up, který není jen o všedních banalitách. Hodina a půl nepolevujícího toku humoru. LCK mistrně pracuje s empatií, sebemrskačstvím a emocemi, když se strefuje do citlivých témat, činí tak s grácií, nesnaží se být korektní, nemoralizuje, ale ani za každou cenu neprovokuje. Vždy najde vlastní úhel pohledu na danou věc a donutí diváka myslet. A o tom přeci komedie je, ne?(5.5.2011)
IKOLA
Jeho najtemnejší, no zároveň najúprimnejší stand-up. A možno najzábavnejší (historka s poníkmi ma rozsekala).(20.9.2010)
MiSHeC
Osobne, nekorektne a ohromne vtipne. Ponici, upindani Americania, co slovo, to perla :)(12.11.2010)
Související
- Louis C.K.: Live at the Beacon Theater (video film) (2011)
- Louie (TV seriál) (2010)
- Louis C.K.: Chewed Up (TV film) (2008)
- Louis C.K.: Shameless (TV film) (2007)
- Jak funguje katolícka cirkev (2007)
- Lucky Louie (TV seriál) (2006)