Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Áaaale nechápem absolútne tomuto hodnoteniu na CSFD.. milá romantická komédia, ktorá sa absolútne nehrá na to, že by chcela byť vážna alebo duchaplná.. A práve ten nadhľad, humor a hlavne sympatická dvojica Freediie s Rachael ťahajú film dopredu. Oddychovka ako má byť. Neznášam romantické filmy, ale ak si mám nejaký pozrieť, tak práve takýto. Nostalgia 90.rokov, stredná škola, boy bandy a najmä zlatá rachel leigh cook je to, prečo si tento film vždy rád pozriem.. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Blbosť, ale príjemná blbosť. Romantická teenagerská komédia typu Prci, prci... Lenže She´s All That nie je nechutná a trápna. Zo začiatku som umieral od typických rečičiek amerických stredoškoláčiek, ale postupne sa táto jednoduchá a prostučká komédia zvrtla do celkom slušnej oddychovky. Nič, ale absolútne nič tento film človeku nedá, no tú hodinku a pol sa na Rachael Leigh Cook celkom dobre pozerá. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Oddychovka s dějem lehce předvídatelným, u kterého si člověk stihne vyžehlit i koš prádla. Pohádka o Popelce, o takové Pretty women, o ošklivce Katce, jednoduše stodevětadevadesátkrát ohrané story o šedé myšce, z níž se vyklube žena wamp. K tomu všemu bohatý hoch, premiant a fotbalista jako bonus. Jenže co by to bylo za romantické téma, kdyby se to ke konci nepotentovalo, nedošlo na rozčarování a uraženou osobnost. Jeden si pak může v horším případě spálit ruku, jak nedočkavostí očekává usmíření a polibky a ... nodoháje! Kde byl jako závěrečný potlesk?? Takže přece jen, vážení přátelé, přece jen došlo k neočekávanému zvratu. Doufám, že to nebyl až tak velký spoiler, ale nemůžu si pomoct, ten potlesk mi tam prostě chyběl! ()

Chladek 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že každý film nemůže být jiný, ale někdy to unavuje. Jako mnoho jiných témat, toto je téma, kterým se zabývá mnoho jiných filmů a to je téma ošklivé káčátko. Z plaché studentky se stane holka hodna toho, aby byla po boku nejúspěšnějšího kluka. Film je ale pojat dobře a rozumně. Končí samozřejmě happyendem. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Odporný děsný film který už si nikdy nechci zopakovat! Nesnáším Americké filmy o skvělých středoškolácích, kterým záleží na tom, že se stanou královnou maturitního plesu. film byl strašně trapný a nechutný. Jediný důvod že jsem dala jednu hvězdičku a ne odpad, bylo to, že si tam střihl malou roli -mladšího bratra- Kieran Culkin, který je bez ohledu na věk vždy perfektní. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr., kteří se natáčení žúčastnili, se později stali manželským párem. (Stirek45)
  • V závěrečné scéně, kde sedí studenti čekající na promoci, se objeví tehdy pouze jako komparzista Josh Radnor, později známý díky seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). (zuzaSislerka)
  • Natáčelo se od 6. srpna do 28. září 1998 v Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama