Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

Enormita odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo si tvorcovia od tohoto animáku sľubovali. Takmer každý vtip znie skôr trápne, než vtipne. Uškriekaný Elliot v českom dabingu znie vážne odpudzujúco (trhalo mi to uši). Animácia na úrovni rozprávok televízie Mini Max. Skutočne nechápem, ako je možne, že sa tento "podes", vôbec dostal na pulty DVD požičovien. ODPAD ()

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Celkově vzato, není to tak zlé, jak se říká, ale není to ani tak dobré, jak mohlo být. Zkrátka, zakončení jednoho příběhu několika zvířat tak, aby všichni byly spokojení, respektive z obchodního hlediska vzato, vývar z dobrého jména pro ještě trochu peněz navíc. Ale, přecijen, nenadchlo, ani neurazilo, takže 3* s trochou nadsázky bych dal, ale přidám ještě jednu za výtečného Argentinského velbloudovitého Alistaira, který dostával neustále kopačky, ba přímo kopytačky ;-) ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Sám by som si asi rozprávku nepozrel, ale prečo neurobiť radosť priateľke:D. Jednotku som nevidel a na dvojku som bol kedysi v kine a keď si tak matne spomínam, dvojka ma bavila viac ako tento diel. Oproti ostatným moderným rozprávkam tomu chýbajú silné postavy, dobrý príbeh a hlavne humor. Stopáž je síce dosť krátka a nič sa tu príliš nenaťahuje, ale aj tak si nepamätám na žiadnu výrazne vtipnú scénu. Takže tentoraz je to skôr slabší priemer. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Open Season sa úplne odklonila od svojho prvého filmu a v zásade si ide už svojou a vzhľadom k námetu úplne nelogickou a nudnou cestou, ktorá v žiadnom prípade nemôže zaujať náročnejšieho diváka, aj toho detského. Animácie sú skutočne dosť slabé a dejovo je to tak plytké a bez nápadu, že je to zbytočné čo i len komentovať. Toto pokračovanie už proste nemalo vzniknúť. 40 % ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Mno oproti předchozím dílům je todle spíš už jen pořádná rýžovačka na dobře postaveném jméně. Film vás vůbec nevtáhne do děje, scénář je také docela chybý (to ale musíme brát vzhledem k tomu že je to hlavně pro děcka), za celý film jsem opravdu upřímně zasmál asi tak jen 3x, příběh byl slabý jako soletka a také dle mě nebyla řádně odvedena práce ani co se grafické stránky týče. Je tam hrozně vidět ta "umělost". Sečteno a podtrženo nemějte jako já nějaká očekávání, film by vás pak mohl dost zklamat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama