Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

silvinkahone 

všechny recenze uživatele

Opět další důkaz toho, že pokračování skvělých filmů se většinou nepovede tak, jak by mělo. Možná je to ale díky tomu, že první díl se povedl natolik, že jakékoliv další pokračování bude už působit jen jako směšná napodobenina. I přes to, že zde naprosto chybí Lindsay Lohan nebo Rachel McAdams, má tento film něco do sebe... ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Jo je velmi sebevědomá a oprsklá dívka, která tíhne spíš ke klučičím zálibám. Když potká partu Plastic, fakt se z nich jako jediná neposere, byť je nadále ignoruje. Ovšem jen do doby, než začnou terorizovat její spolužačku Abby… No, co na to říct. Velice slabý teen film. První díl se mi líbil o dost více. Obsazení nudné, nikoho si už nepamatuju. Mladší slečny by to jistě bavilo, je to film z jejich prostředí. Já už jsem asi boomer. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

První díl mám nakoukaný dostatečně, o to víc jsem celý tento film měl v očích a uších odpornou pachuť dejavu, hodně ošklivého odvaru s neznámými herci (rozuměj: twentysomethings hrají studenty střední školy). Situační komedie na bodu nula, cokoliv tam zaznělo, to PSH (že se nedají na rap). Obyčejné žertíky a maximálně pošpinění jména se zde obracejí v úplatky, krádeže peněz, likvidace živnostníků, zásah policie - to mi tolik vtipné nepřijde. Proměna hlavní hrdinky v "plastic" mi přišla až moc přirozená, nebyl tam přílišný rozdíl. Rozchod kamarádek v druhém aktu byl taky dost nepřirozený a stalo se z toho klasické "vyřešilo by se to za 2 minuty, kdyby si to vyříkaly". A v jedničce si taky nepamatuji obří mejdany v megavilách. Celkově mi předchozí díl přišel realističtější. Stejně ale jako bezmyšlenkovité remaky, tak i toto má výhodu toho, že původní materiál byl dostatečně nosný, takže i když to byla špatná kopie, tak to nebyla naprostá tragédie. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které balancuje až na hranici remaku, protože kostra je na chlup stejná, i timing víceméně zůstal, mění se jen důvody, okolnosti, cíle a způsoby provedení. A musím říct, že mi tohle líčení života na americké střední škole připadalo často skutečnější a upřímnější než jednička. Asi díky absenci těch nesmyslů o džungli, srovnávání školy s oázou v poušti apod. Naopak přibylo vtipných momentů, třeba s ředitelem školy atd., některé detaily z jedničky byly dodělané, tak aby dávaly smysl... Meaghan Jette Martin byla skvělá, zbytek osazenstva už tak nezaujal, což je mínus oproti jedničce, protože trio Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried dostalo film do lepší společnosti... ()

Patrix000 

všechny recenze uživatele

Film nic moc važne na jednicku to nemá ani nahodou prislo mi to vse moc falesný a rychlý vse muselo byt hned jasný to je divný film ma být zahadný a mam o nem premýslet tady to hned rekli a to bylo to nudný a neprijemný!!važne nuda ale za to že holcčiči intriky mam rad tak aspon ty dve hvezdicky dám!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama