Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

odvedle odpad!

všechny recenze uživatele

to snaď nie! ako komédiu som už videl označené kde čo, ale toto? pár ludí sa mrzačí, ostatní sa na tom smejú ako debili a ešte to sa aj ľuďom páči? podľa hodnotenia 78%. Tak už sa ani nečudujem, že napríklad film Odcházení, či V peřině (to ma len teraz tak napadá) majú nízke hodnotenia. Ono to totiž nebude kvalitou filmov. To čo som videl - jackass - to je brak, odpad je ešte slušné hodnotenie! ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný "humor". 1)  Kanadské žerty obecně nemám rád. Ještě méně mám rád ty vulgární a hloupé, které tvoří podstatnou část filmu._____ 2)  I v předchozích verzích mě přitahovali vlastně jen mladí kluci. Ale zde již kapku zestárli._____ 3)  Často křečovité nápady neprozrazují přílišnou tvůrčí imaginaci. Spíše je vidět, že tvůrcům jde o peníze a o nic jiného._____ 4)  Přesný koment: verbal*. ()

Reklama

aRclite 

všechny recenze uživatele

Chvilku po Jackass 3D ihned pokračování ? Jasně ! A podle mě nejbrutálnější díl ze všech, s největším počtem možných úmrtí. Zábava je samozřejmě jako vždy originální, nechybí hora sprostých slov a výbornej Knoxvillův smích. Pokud vám je víc jak 60 let jako Vebalovi tady pode mnou, tak vám to nic neřekne, ale u mě osobně 7/10. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Hahahaha, ha, ha, hahahaha, ha ha ha ha... ALEBO NIE??? Moze mi niekto vysvetlit, co je na tejto prvotriednej p1covine vtipne? Pocas sledovania som sa nezasmial ani raz, nie to este pousmial. Podobna kravina sa len tak casto nevidi a "Jackass 3.5" aspiruje na jednu z najvacsich blbosti, aku stvoril svet MTV. To, co bolo ako-tak humorne pri uplne prvom dieli, sa v tomto pripade meni na totalne bezduchu sr@cku. Rovnako nechapem, ako moze nieco podobne na CSFD dostat tak vysoke hodnotenie. To uz vsetci naokolo stratili rozum? Aj hodnotenie odpad je malo... 0%. ()

ludena 

všechny recenze uživatele

Tak na takomto niečom sa viem vždy zabaviť a Jackass opäť nesklamal. Nebudem v sebe zbytočne skrývať škodoradosť a z chuti sa zasmejem ako si chalani robia naprieky , podlosti a močia po sebe, Pre niekoho to je stupidná zábava , ale podľa mňa sa na takomto niečom vie zasmiať každý ! Ešte k tomu pripadá super hudba takže nezostáva nič iné ako 5 hviezd jednoznačne ! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama