Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jackass 3.5 mně bohužel nijak zvlášť nezaujal, některé skeče mi přišly nezajímavé, jiné zase neoriginální, tím ale nechci říct, že bych se nebavil, pořád se zde najde několik fakt povedených momentů, nicméně už to nemělo takový wow efekt, jako v přechozích a vlastně i následujících dílech. Tentokrát je to čistý průměr. 5/10. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný "humor". 1)  Kanadské žerty obecně nemám rád. Ještě méně mám rád ty vulgární a hloupé, které tvoří podstatnou část filmu._____ 2)  I v předchozích verzích mě přitahovali vlastně jen mladí kluci. Ale zde již kapku zestárli._____ 3)  Často křečovité nápady neprozrazují přílišnou tvůrčí imaginaci. Spíše je vidět, že tvůrcům jde o peníze a o nic jiného._____ 4)  Přesný koment: verbal*. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Hahahaha, ha, ha, hahahaha, ha ha ha ha... ALEBO NIE??? Moze mi niekto vysvetlit, co je na tejto prvotriednej p1covine vtipne? Pocas sledovania som sa nezasmial ani raz, nie to este pousmial. Podobna kravina sa len tak casto nevidi a "Jackass 3.5" aspiruje na jednu z najvacsich blbosti, aku stvoril svet MTV. To, co bolo ako-tak humorne pri uplne prvom dieli, sa v tomto pripade meni na totalne bezduchu sr@cku. Rovnako nechapem, ako moze nieco podobne na CSFD dostat tak vysoke hodnotenie. To uz vsetci naokolo stratili rozum? Aj hodnotenie odpad je malo... 0%. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Aneb co se asi do trojky nevešlo (naznačili nám to tam už tak trochu u závěrečnejch titulků). Nevybočuje to z řady a opět se tady setkáme s řadou idiotskejch kaskadéřin, nechuťáren a tentokrát míň s vtipem. Holt se tomu někdy už smějou jenom sami... Ale člověk se na to tak nějak musí dívat a zjistit, co je ještě napadne, hňupy jedny... chch... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama