Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Probrat se v baráku s osmi dalšíma osůbkama a zjistit, že pokud si vzájemně neublížíte (aby vaše mozečky mohly vesele kapat tekutinu do nádobky co vám záhadně vyrostla za krkem) tak se nedostanete ven živí to asi člověku zkazí večer. Našim hrdinům to taky večer pravdu pokazí, každopádně v duchu hesla "RADŠI ZMRZAČENEJ NEŽ TUHEJ" se dají všichni do díla. Poctivě se střídají a diváka čeká třebas trhání nehtů, žehlení břicha, opařování se, mydlení do sebe kladivem či hasákem, vymlacování zubů atd atd...Překvapivě každej radši mučí než by byl mučenej a tak se tomu na kom je řada většinou moc nechce. Osobně jsem se modlil ať tu japonku, kterou jsem začal ze srdce nenávidět, prostě spoutaj a mučej za všechny. Jestli jsem se dočkal neprozradím, ale přál jsem si to fakt hodně. Kdo je jakej člověk to divák zjistí a určitě si každej najde oblíbence. Chtěl jsem horor u kterého se odreaguji a užiji si násilí a to jsem dostal. PS : Chválím konec, dluhy se mají splácet. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy v štýle Saw a Kocky (parta unesených sa zobúdza na neznámom mieste, pokúša sa uniknúť a obísť všetky nástrahy v možnom podobe násilia), prečo som sa tešil aj na tento film. Začiatok vyzeral veľmi sľubne, divák sa zoznamoval s postavami a rýchlo vedel, čo od ktorej čakať číže si mohol nájsť svojho favorita. Film bol aj celkom dobre rozbehnutý, vždy sa tam niečo dialo (čo je plus - minimum zlých scén a viac dobrých robí film lepším) a mučenie je tiež celkom fajn. Bohužiaľ začne ku koncu film meniť smer - rozplietajú sa vzťahy, zápletky, záver je príliš kombinovaný a až absurdný, čo celé film hádže dolu. Cez to však spokojnosť, aj keď to nie je nič čo by mi v hlave ostalo ešte dlho. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Tento typ filmů mě nikdy neomrzí. Taylor Sheridan si řekl, že po všech těch seriálech ve kterých hrál, si konečně natočí něco svého. A hned takovou pecku u které mi začátek nevadí. Naopak scéna v autě se stopařkou byla zábavná. Sama zápletka filmu je zajímavá a jasně vedená k brutalitě. Ano, mohli si sice zasouložit aby úkol splnili, jak říkal Sam, ale chtěli jít cestou bolesti, tak ať je jim to přáno, ne? ;) A v tento moment jsem čekal že přijde na řadu nemilosrdný mord ve snaze přežít. Jaké bylo ale pro mě milé překvapení, když postavy začaly uvažovat logicky, ohleduplně k přátelům a tak, aby si co nejméně ublížili. Ano, samozřejmě se najde černá ovce, ale tak je to všude. Je mi naprosto jedno zda je to podobné SAWu. Vile má pro mě velice nepříjemnou stupňující atmosféru, kde jsem jednotlivé scény až prožíval s nimi a co víc, bylo mi některých i líto, jelikož mi byli sympatičtí, což se mi často nestává u těchto filmů. Musím zmínit Tayler, která ke konci filmu je naprosto skvělá a respekt před ní! Vile byl díky těmto věcem pro mě i dosti emotivní a útočil na mou psychiku ve smyslu, že jsem jim chtěl pomoc. Což se mi nestalo ani u filmu Snuff 102. A konec to má povedený, až na zatleskání. Sice pár mušek Vile má, je to třeba další film na motiv SAW, ale i tak se jedná o velmi povedený debut, který mi zůstane v paměti. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Několik lidí v uzavřeném domě a jejich jedinou vstupenkou ven, je plná nádobka tekutiny, kterou vylučuje mozek. Bohužel, tu získají jen při nadměrné bolesti a jelikož chtějí všichni ven, musejí také spolupracovat. Musejí totiž docílit level 100%. A tak začíná žehlení břicha, vaření rukou, lámání nohou a dalších chuťovek. Dost mne vytáčelá černovlasá sadistická mrcha, která ubližovala všem. Ale na každou svini se vaří voda.... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k úvodu sem od toho očekával aspoň minimální příběh, ale postupem se to ukázalo jako film, od kterýho se neočekává žádná velká logika a naprosto s klidem se to dá i odpustit. Jelikož tam nejde o nic jinýho, než z každýho dostat rovnej podíl bolesti. A že bylo k vidění dost věcí, no respektive vidět ani ne, tam bylo škoda, že ty největší chuťovky tý kameře utekly. Škoda, že se nekladl důraz na jednotlivý postavy a nějakou jejich spojitost...Originálům typu Saw a Hostel se to rovnat nedá, ale přesto dobrá novější odreagovačka, s naštěstí vydařeným koncem. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama