Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

teutates 

všechny recenze uživatele

Napuchlý Stifler není to co býval, no v rámci "hitu", které sem v poslední době viděl jeden z nej. snímku, ehm. Mírně zaostalý Doug, hledá něco v čem by se našel a i když to jaksi úplně sám nenašel, dejme tomu. Glatt se živí tím, že láme hráčům nižší ligy NHL ksichty. Nevšedné povoláni, které ho naplňuje. A i když to sexuálně dementní Baruchel místy neskutečně kazil, drsňák Schreiber to svou pěstí naštěstí přebil. Zvolit ještě hezčí květinu, vynechat podle skutečně události a hned by se na to dívalo o cosi líp. 6/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

O tomto prírastku k filmom s hokejovou tématikou som sa dozvedel iba nedávno. S.W. Scotta veľmi nevyhľadávam, ale bitkár L. Schreiber v hokejovom drese...tak to beriem. Pokiaľ sme pri hokeji, krvavých bitkách a "chytrých" výrokoch hlavného hrdinu, je to pomerne sranda. Akonáhle chceli byť tvorcovia veľmi "vtipný" automaticky do toho primiešali trápne reči o sexe a grimasy s vyplazeným jazykom. Túto zbytočnú vatu mal na starosti J. Baruchel. Od prvého nástupu na ľad v ženských korčuliach ma film chytil a príjemne som sa bavil. Krvavý záver a vybitý zub sa dokotúľal k štvrtej hviezde. Pre hokejových fandov povinnosť. 70%. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrý film. Líbil se mi tam ten přehnanej důraz na bitky, rukavice dole a boxerskej postoj, jak v nějakym NHL 2001. Sean William Scott je ve vážnější roli výbornej a hrozně nařáchlej. Navíc tam celej film strašně dostává a ke konci má už tu držku solidně zdeformovanou :) Je to ale v podstatě i romantickej film, prostě nenáročná pohodovka. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tohle může někomu líbit, to mi hlava nebere. Ale věc každýho, každý má svůj názor. Bitky v hokeji - tak přehnané, kde musí stříkat krev a létat vylámané zuby. Divím se, že to Seann William Scott přijal, aby se účastnil v tomhle braku. Takže je mi líto, dokoukal jsem film s těží. Samé demetní bitky a nudné konverzace, trapní herci. Hodnocení je jasné: 0% = odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco pro fandy technického hokeje hraného vesměs bez rukaviček. Sice si užijí víc krve, než puků zatoulaných do sítě, ale toho hodného, slušného a krvelačného kluka je třeba povzbudit, aby byl připraven na to, až se mu před bušící pěstičky postaví rolba nebo nějaká ještě zákeřnější obluda. Musím se studem v oku přiznat, že jsem se bavil, ač si z hokejových utkání obvykle pamatuji spíše výsledky než počty vyražených zubů. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy se baví Doug Glatt (Seann William Scott) s rodiči o povolání hokejového bitkaře, ho otec, lékař, upozorní na problémy hokejistů s otřesy mozku. Proti zranění hlavy v současnosti bojují zámořské sportovní ligy v čele s NFL, ale i NHL. Chronická traumatická encefalopatia trápí i vedení nejlepší hokejové ligy na světě, když někteří hráči podali, po vzoru svých fotbalových kolegů, žalobu na ligu. (3T)
  • Profesionální ligy, v čele s NHL, zakazují mlácení na zemi či se snaží zamezit útokům na hlavu nejen pěstí, ale i v podobě hitů. (3T)
  • Film se natáčel v provincii Manitoba, konkrétně ve městech Brandon, Portage La Prairie a Winnipeg. (Lumberjack)

Reklama

Reklama