Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rónin je samuraj, který ztratil svého pána a tím i svou čest, a jeho postavení na společenském žebříčku středověkého Japonska tomu odpovídá. Ještě mnohem níž však stojí lidé smíšené rasy, mezi něž patří i nalezenec Kai (Keanu Reeves), zčásti Brit, zčásti Japonec. Díky svým mimořádným schopnostem je vzat na milost skupinou bývalých samurajů, jejichž pán se stal obětí spiknutí, které připravili zákeřný Lord Kira a čarodějka Mizuki. Róninové chtějí Lorda Kiru porazit za každou cenu, jenže trumfy rozhodně nejsou na jejich straně. Dokud nezískají Kaie. I tak ale bude cesta za spravedlivou odplatou trnitá a jen málokdo z nich po ní dojde až do konce, který navíc může mít v souladu s japonskými tradicemi velmi trpkou příchuť. (Cinemart)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

duckman

"Ctenim titulku ztracis 30% audio vizualniho vjemu, to je proste fakt..."

 

Tak problém nastvává, když je někdo pomalej čtenář. Jen se smažím zjistit, jak je možný, že mladej člověk na vrcholu svejch fyzickejch a mentálních sil nepřečte dva řádky za pár vteřin. No hlavně že v týhle zemi skoro každej studuje vejšku, že jo:))

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

ywo666

Incestni potomek dvou fetaku :DDD V prispevku nize sis postezoval, ze dabingovy herci jsou proad stejni a herci ktereae oni nadabuji maji porad stejny hlas :DDD Tak sje ti napsal, ze  i ti puodni herci maji taky úorad stejny hlas, ale to uz ti asi nevadi vid? :DDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

ywo666

No pockej, a ti anglicky mluvici herci maji jako jeste nejake hlasy navic oproti tomu hnusnemu dabingu??? .:DDD Mozna je tu a tam slysis jenom ty :DDD

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

duckman

Dabing je iba pre sráčov. Počúvať stále tie isté hlasy, priradzované k rôznym hercom. Pre deti ešte super, ale potom otrava.

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

KeanuTheBest

Presne :DDD Zasranej dabing, protoze mas rad ostre rezanej americkej akcent :DDD Ctenim titulku ztracis 30% audio vizualniho vjemu, to je proste fakt, noa ty mozna jeste vic :DDD Navic kdyz ceskej dabing patri k tem uplne nejlepsim dabingum, mame ho mnohem lepsi nez Slovaci, Polaci, Madari, Rusi nebo Nemci, je proste skvelej :DDD Nekdy horsi, nekdy lepsi, ale vzdycky to je nadprumer.

na příspěvěk reagoval ywo666, vegetol.mp, GigaPudding

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Obsah těch příspěvků je možná podobný, ale je to tím, že můj názor se za tu dobu nezměnil. Teď tu jsou k vidění tři trailery, předtím to byl jen jeden, tak jsem si dovolil napsat příspěvek s podobným hodnocením, zatím co ty tu už asi nemáš k tématu co říct, tak alespoň prudíš. :-P

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Říká, ale Dragovit žádný svůj předchozí příspěvek nekopíroval, pokud jsem si teď v rychlosti správně projel tuhle diskuzi. To, že píše tematicky stejné příspěvky na věci nic nemění.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Dragovit

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

alchac

Smysluplněji bych to nenapsal ani já... máš můj respekt kuloočko. :)

 

Opakovat a KOPÍROVAT  je rozhodně rozdíl.... což tobě evidentně nic neříká.

na příspěvěk reagoval alchac, Dragovit

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Dragovit

Tak když je to tak hrozný, doufám že nejen že na to nepůjdeš do kina, ale nebudeš si to ani tahat zadara z netu. Přeci bys neztrácel čas s takovou hovadinou, ne?

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Chudák Keanu, to bude průser, ani na ty trailery se nedá čumět: záporáci vzbuzují úsměv, příšerky k smíchu, hloupé grimasy, dialogy-trapas-kecy o ničem, skákání a padání hop sem a hop tam nahoru a dólu, napětí nikde, atmosféra nikde, Buddhovi sochy s oteklými obličeji všude, buddhistický mnich Voldemort, bubák v rákosu... a Keanu se všude tváří, jako by po celou dobu měl zaražené větry... Jestli si takhle v USA představují moderní velkofilm, tak to potěš koště. Zatím se to jeví tak, že hlavním smyslem filmu jsou digitální efekty. Děti budou rády, když uvidí draka, ale efekty samotné film zřejmě nezachrání.

na příspěvěk reagoval duckman, vegetol.mp, Prometheus69

KimCid

KimCid (hodnocení, recenze)

čekal jsem klasický příběh 47roninů ale tohle mě neláká ani trošku

na příspěvěk reagoval alchac

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

nečakala som, že to bude fantasy, skôr som myslela, že to bude historické na štýl Posledného samuraja. neviem...len nechcem aby to bola blbosť :-(

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Nápad sa mi páči, trailery sú fajn, videl som tam draka a voldemorta z harryho pottera, nieco z pana prstenov , nieco z thora, ale kedze mam fantasy rad, na toto sa tesim.

Související novinky

47 róninů se dočká cyberpunkového pokračování

47 róninů se dočká cyberpunkového pokračování

13.08.2020

Přáli jste si vidět pokračování jednoho z největších propadáků roku 2013? Pak máte štěstí, akční fantasy 47 róninů se totiž dočká sequelu, a ne jen tak nějakého. Dvojka se bude odehrávat 300 let v… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Keanu Reeves jako zlý kungfista

Keanu Reeves jako zlý kungfista

17.12.2011

O projektu Man Of Tai Chi jste už u nás četli. Keanu Reeves si pro svůj režijní debut vybral klasické téma: příběh o mladíkovi, kterého jeho bojové schopnosti přivedou do světa „úžasných možností a… (více)

Reklama

Reklama