Reklama

Reklama

VOD (1)

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená komedie, která sršela příjemným a hlavně nepřehnaným humorem a celkově se mi zdála taková neotřelá a originální. Samozřejmě se tvůrci nevyvarovali "romantických klišé", ale to už zkrátka k takovým filmům patří. Hlavní dvojice kamarádů se mi zdála přijatelně vtipná a Teresa Palmer vypadala velmi pěkně. Čili...příjemné překvapení. 70% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

Reklama

Fanita 

všechny recenze uživatele

Tento film sa silou mocou chcel hrať na tínedžerský film silno pripomínajúci tie roky sedemdesiate, ale načo točiť filmy napodobňujúce rok 1988 v roku 2011?A keď už, tak nech to nie je taký príbehový vzorec ako väčšina amerických romantických komédii tej i tejto doby. A ako to skončí? Presne tak ako všetky filmy tohto typu. Prepáčte, ale u mňa úplne zbytočný film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle mého odborností nedotčeného názoru jsem viděl standardní romantickou komedii, která obsahovala přesně to, co při sledování podobného filmu vyžaduji - hlavního sympaťáka, příjemnou bankéřku, kamaráda z neznámé planety i přiměřenou porci humoru a sexu. K tomu všemu jako bonus vyhrávaly osmdesátkové vypalovačky, takže mi k hodnocení neustále přiskakovala čtvrtá hvězda, ale k jejímu rozsvícení z dosud ne zcela jasných příčin nakonec nedošlo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to tu zase, kdy kluk, který nebyl vůbec oblíbený na škole, nezavadí ani o slušnou práci se náhle setká s bývalou spolužačkou, která je ten nejvyšší level a vše se začne točit okolo toho, zda má neúspěšný kluk vůbec šanci u takové holky uspět. Je to ohraná písnička, ale nebudu se přeci ohlížet a porovnávat tento film s jinými, i když se tomu v některých případech nedá ubránit. :D Jde o slušnou komedii s prvky romantiky, která svým způsobem neumí ohromit natolik, aby mě to hřálo u srdce, ale ani si neřeknu, že to nestálo za nic. Já byl spokojený a to taky především díky hercům, nebo lépe řečeno herečkám, které mám ve velké oblibě. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)
  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • V půjčovně se mezi jinými nachází také kazeta s filmem Krysa, ten byl však natočen až v roce 2000. (Tygrys)

Reklama

Reklama