Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Seti 

všechny recenze uživatele

Vždycky mi tyhle typicky americký houseparty přišly trapný a nikdy mě nijak nemrzelo, že jsem se ničeho podobnýho nikdy neúčastnil. Take Me Home Tonight tenhle muj pesimistický pohled o něco vylepšuje. Určitě k tomu přispívá nejen řádná porce vtipných situací, o které se povětšinou stará naspeedovaný Dan Fogler, ale také blízkost samotného námětu. S hlavním hrdinou toho mám poměrně dost společného (ostatně asi jako většina lidí dokončujících školu) a kromě středoškolské lásky, která se mi naštěstí vyhla, je mi jeho situace postudijní zmatenosti a nejistoty až nepříjemně známá. Romantická linie je pak pro mě skvělým doplněním, ve kterém je radost pohledět na luxusní Teresu Palmer. Jako dramediální celek nabízí Take Me Home Tonight velmí slušnou zábavu s perfektně sedícím hereckým obsazením a to i navzdory několika trapným momentům. Rozhodně palec nahoru. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se podíváte na film a při závěrečných titulcích máte chuť na chlast, cigára a pořádnou pařbu? Tak to je tenhle film. Retro z osmdesátek je plný starejch songů poctivě vybranejch a k filmu skvěle sedí. Hrdinové jsou maximálně divný, jak se na Americký nezávislý léto sluší. Jeden večer na vzpomínkový pařbě, kdy se sejdou starý party, školáci i záškoláci. Depka, která se musí přepít. Snad proto se většina těchhle setkání nakonec vydaří. Někdo odejde brzy, jiní jedou až do rána. Já jsem z těch druhejch. Proto mě tenhle film jde od srdce, i když je to v podstatě hollywoodskej slaďák. Každej se chce občas vrátit zpátky, nebo ne? 90% ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

So we are doing cocaine, oukeeey.... Retro komedie z časů, které nejen Americké psycho, ale i dobové Risky Business popisuje méně idyličtěji, provází diváka jednou pamětihodnou osmdesátkovou nocí v Los Angeles. Mýtus (mnohem spornějších) osmdesátek opojný i na hranici cukrovo-neonové nausey. Reagan, Thacher a závěr studené války byl ale asi snesitelnější, když hráli Duran Duran a vy skákali na trampolíně s Theresou Palmer. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na začátek asi jen... božíí soundtrack. Jaksi mě to vzalo, úplně jednoduché... malý, stydlivý Matt miluje (už od dětství) Tori, která jak jinak jeho city neopětuje, protože ona je krásná karneval Lady no a Matt je školní pošuk (looser). Zberba si rekne, mluví z vlastní zkušenosti, no ne já byl v mládí letadlo jako! Konečně USA teenage movie co za něco stojí (něco málo). 6/10 ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu příjemná komedie bez trapáren a záchodového humoru. S příběhem, jehož kostra je typu: "potkat dívku svých snů - konečně jí sbalit - pak ji ztratit - a nakonec... hádejte co :-)" , se každý z nás jistě nesčetněkrát setkal... Filmaře to baví, a my jim to kupodivu žerem. Noc je ještě mladá ale patři do kategorie komedie / romantický, kde není nic nucené a člověk se dobře baví. Teresa Palmer opět velmi sexy a soundtrack s pár nezapomenutelnými hity. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama