Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity 3 je jedna velká fraška od začátku. Opakování scén a typicky hloupé lekačky (přesto se nějaké povedly). Tento díl je zbytečný a jde už jen čistě o peníze. Od začátku se duch zjeví a vůbec nic se nevyřešilo. Čekal jsem, že se v PA3 vyřeší spoustu věcí, ale pořád jsou otázky na které neznáme odpověď. A ten nápad na konci byl trapný a zvrácený a zcela vyvrátil všechny teorie. Za mě rozhodně velké zklamání a hodnocení nejvyšší v celé sérii nepochopím... 4/10 = 40% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Znovu opakuji, že mám k Paranormálním aktivitám osobní vazbu. A trochu naivně doufám, že k paranormálním jevům mají osobní vazbu i samotní autoři série, přičemž nemám na mysli vazbu prázdná peněženka-napěchovaný účet. Ne, že by pro mě vrcholem strachu bylo čekání na upadnutí naběračky z věšáku u sporáku, jak tu mnozí vtipně popisují, ale několik momentů mě napružilo jako kšandy, a pak také - pokud bych se měl vyjádřit k otázce, jestli podle mě existuje spíš Bůh nebo Ďábel, pro červeného mužíka bych nalezl více důkazů (třeba sebe... :-)). Trojka je oproti uzívané dvojce určitě krokem vzhůru, ale co měl znamenat ten pomatený konec? Pramalá gradace a žádný pořádný shockend, což jen napůl zachraňují zadní vrátka, která si tvůrci nechali otevřená pro další díly. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a Activity nám pokračujou. Naštěstí jsem druhý díl viděl někdy na začátku roku takže mi nijak to opakování nevadilo. Nicméně i tak si myslím že točit další a další díly nemá moc smyl. Ale jak jsem řekl filmy vidím s velkým odstupem takže nějak zklamanej(navíc druhej díl byl hroznej) nejsem. tenhle díl je průměrnej, pár lekaček se tu našlo ale film na mě nezapůsobil tak jak jednička u který jsem se poté bál jít na záchod. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn, protože mi připomněla že se někdy i dnes bojím, co je ve tmě za rohem. Žádný zázrak, ok. Ale lekačky měly smysl. Prodlevy měly smysl. I ta dementní každodenní nuda dodávala sílu vteřinkám strachu. Dvojku jsem neviděl a trojka je díky posledním dvaceti minutám pěkně na hovno. Dynamika je filmovější, ale bububu je pouhou nahodilou atrakcí, která více méně zabijí možnost tušit hlubší motivace démonova tajtrlíkování. ___ To, že je potřeba nasadit do scénáře idioty s rozvinutou potřebou natáčet a zakrnělou potřebou uvěřitelně jednat, jsem si už nějak zvykl. Že mi ale autoři posvítili do tmy za roh a rozšafně sdělili, že film je teda fakt o hovně... to si mohli ušetřit. Vše mělo skončit s větou: ,,Ok, Toby, I'll do it!'' ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama