Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

Reklama

pools odpad!

všechny recenze uživatele

"Dodneška si stojím za tím, že je to dobrý produkt, který nefungoval ne proto, že je špatný, ale proto, že lidé, kteří píšou pro noviny, blogy, internetové servery se do něj pustili, ještě než se objevil v televizi. A pak už se to jen vezlo, diváci uvěřili, že je to špatný seriál a dopředu ho odsoudili," vidí pravou příčinu neúspěchu Šeherezády. [Alex Ruzek, programová ředitelka TV NOVA] ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se vymyká evropské mentalitě. Dějově limonáda, dialogy "furt dokolečka dokola" a umělecké zpracování veškeré žádné. Nechci dát "odpad", protože je mnoho žen v mém okolí, kterým se to líbí. Nesnáším, když chlap brečí a tam brečí furt někdo. Viděla jsem první 3 díly v naději, že se to rozhejbá, pak 64 díl a ono nic a naposledy 92 díl a ono furt na jednom místě. Takže slátanina pod můj vkus. ()

Petfruf

všechny recenze uživatele

Večera jsem si to pustila při čtení a za chvilku jsem článek odložila, protože jsem konsternovaně zírala na tuhle BOMBU, co oslovuje diváky všude možně. Nic nového pod sluncem - ve všech směrech, akorát se člověk pozastaví nad tím, že si staří manžele vykají, ale to je asi tak všechno, co se dá zmínit. Zlatý Divoký anděl, ten měl aspoň špetku vtipu a nebyl tak statický a občas i vtipný. Tohle je věc, která i v žánru telenovel, má nižší kvalitu (předpokládám), ale cílovou skupinu si to najde a mě se bude snadněji rozhodovat, co si pusím k večernímu čištění zubů :D ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)
  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)

Reklama

Reklama