Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Gulager není Aja,Gulager není režisér,Gulager není člověk.Ve všech ohledech horší než jednička,žádná nadsázka,žádný suchý humor,žádná pořádná akce,bídné efekty,nulový příběh,žádné napětí,herecké výkony larvy,režie neexistuje.Video céčko které parazituje na slavném jméně,svého docela zábavného a originálního předchůdce a v kinech nemá co dělat,natož ve formátu 3D,které tam je jen proto,aby tahle mrdka mohla jít do kin a postavy v ději mohli házet efektně plechovky vod píva proti vám...patetické.Jednu hvězdičku dávám za vždy mile nablblého Christopha Lloyda,cameo Garyho Buseyho a vynikajícího Hajzlhofa,který si ze sebe udělal skvělou prdel a hláškoval tak mocně,že jsem filmu ochoten odpustit tu debilitu a zbytečnost a nedám odpad,i když na konci při tom trapnym ,,vyvražďování´´ kdy se vlastně nic nedělo jsem byl zoufale znechucenej.Jednička je nádherný nadsázkový krvák,tohle je zářný bastard ubohého režiséra. 15%. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kozy, ryby, kozy, kozy, zubatý ryby. Geniální. John Gulager je magor, jehož tvorba patrně nikdy neopustí kolonku "jsem v pubertě a teče mi krev". Problém je, že druhá Piraňa v podstatě nekouše - není ani trochu konzistentní, CGI a gore se znásilňují navzájem, humor funguje jen zřídkakdy a střihač vypil na place nejspíš víc drinků, než všechny ty kozatý nádhery dohromady. Doporučení: rychloposuv. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)

Reklama

Reklama