Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý Kang Sang Man chce skoncovat se životem. Po neúspěšné sebevraždě se probudí v nemocnici a zjistí, že vidí duchy - neustále kouřícího taxikáře, plačící ženu, požitkářského dědu a malého kluka s neukojitelnou chutí na sladké. Doktoři ho považují za blázna. Jediná možnost, jak se duchů zbavit, je splnění jejich přání. (-Rastaman-)

(více)

Recenze (43)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám Tae-hyeon Cha veľmi rád, zatiaľ zostáva jeho výkon z My sassy girl neprekonaný. Aj keď je Hello Ghost milým filmom, je namiešaný zo starých známych ingrediencií, tak typických pre Kórejské komédie. Máme tu celkom originálny nápad, sympatického hrdinu, ktorý je zároveň aj tragéd, pekné dievča, kopec drobných vtipov a srdcervúci koniec. Keby som tento film videl ako prvý čo sa týka kórejskej komédie bol by som unesený. Takto som si len všímal ako obvykle výborne vydramatizovaný dej a nesentimentálnu sentimentalitu, ale niečo pamätnejšie, čo by ma prinútilo siahnuť po filme aj po druhý krát som tu nenašiel. Ale ako taká vydatná jednohubka pre emočné rozptýlenie - prečo nie. Kórejci stále vedia ako namiešať ten správny film na večer. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Hello Ghost je o chlapíkovi, jenž chce skončit se svým ubohým životem a po nepovedené sebevraždě začne vidět pár duchů. Od té doby s nimi žije každodenní život a skrze plnění jejich přání najde ženu svých snů. S Hello Ghost jsem se dlouho prodíral komediální stránkou, aby pak přišla těžce dramatická chvilka, která mě odrovná. Ten konec byl úžasný. Po Japonsku nenátlakové city, které byly sice jasné, ale nechaly diváka pracovat s jeho povahovými rysy. ()

Reklama

Folpa 

všechny recenze uživatele

Kang Sang Man neví už jak dál, tak se snaží zabít. Po jednom z jeho nepovedených pokusů začne postupně vidět 4 duchy. Co jsou zač? Proč za ním přišli? Jak se jich zbaví? Proč se ho snaží evidentně dát dohromady s krásnou zdravotní sestřičkou? Možná si ještě většina z vás během filmu bude říkat co, že se to tam děje? Proč to do sebe nezapadá? Ale nebojte, na konci to do sebe všechno zapadne a možná si i pobrečíte jako já :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už od úvodních sebevražedných pokusů jsem se skvěle bavil a od úvodních titulků jsem se nejen skvěle bavil, ale taky byl trochu naměkko, abych nakonec po dvou hodinách pohodové zábavy s blaženým úsměvem na rtech slzel dojetím. Je neskutečné jak nenásilně dokázal Young-Tak Kim propojit odlehčenou rovinu komedie se smutným dramatem a umíráním, jak dokázal vybalancovat jednotlivé nespojité prvky tak, aby nerušily, a v závěru je všechny dokonale propojit, dát všemu smysl, dokonale překvapit pointou a ještě vás tím dohnat k dojatému pláči. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře vyprávěné: zaujmout blbinkami, nasadit brouky do hlavy, rozvinout zápletku a zapojit spousty lidí, naladit na vlnu, a nakonec otevřít oči. Jo a vymačkat z nich nějakou tu slzu. Má to jedinou slabinu. Korejci zřejmě když už si zaplatí lupen, chtějí tak dvě hodiny zábavy a víc, jinak se cítí ošizeni. Prostřih na hodinu a půl by myslím hodně seděl... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama