Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

JuraHaw 

všechny recenze uživatele

Santostefano si z nás asi dělá srandu, první Popelka s Hilary Duff byla pěkně natočená, druhá se Selenou Gomez hudebně pojatá také v pohodě, ale u téhle třetí si snad děláš srandu - taneční kreace ala Bollywood prostě příšerné a modlil jsem se aby byl už konec, jediné malé pozitivum vidím v humoru malého brášky. Písně ty se dali poslouchat. S chutí bych dal odpad, ale to si film nezaslouží. Jestli to měl být záměr očernit Bollywood, tak u mě se jim to rozhodně nepovedlo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že mám těch "moderních Popelek" už dost, ale rozhodla jsem se dát šanci i této a zklamaná jsem nakonec nebyla. Je to v podstatě v lecčem podobné Popelce se Selenou Gomez, protože tento film je taktéž dost postavený na hudbě a tanci. Jen mi přišel o něco méně zábavný, postavy nebyly tak zajímavé (například macechy byly mnohem lepší jak v Popelce s Hilary Duff, tak v Popelce se Selenou Gomez) a hlavní postava samotné Popelky (Lucy Hale) mi zkrátka nebyla tak sympatická... ale bavila jsem se a naskytly se tam tak dvě lepší písničky, které se dobře poslouchaly. ~(2,4)~ ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo hezke... až na několik absurdit, které ale k tomuhle žánru prostě patří. Příjemná hlavní hrdinka, příjemná "zlá sestra", geniální bratr v podání druhé "zlé sestry", nepříjemny princ který je absolutně nestálý a snadno přelétne od jedné slečny k druhé... Bylo to úplně totéž jako většina "popelkovských" filmů a přece zase něco trochu jiného... 60% ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Vlastně nemám nic proti teenage romantickým (i když v tomto případě opět klišé, dokonce občas sklouzávající v nechtěnou parodii) komediím, když v nich hrají aspoň trochu sympatičtí hlavní hrdinové, ale za co jsem strhla několik hvězd: 1, nesnáším klasickou americkou "happy" píseň s tanečkem všech zúčastněných na konci filmu 2, co byla proboha ta bollywoodská vsuvka v pop-rockovém počinu??? ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už by vážně měli přestat natáčet další a další remaky na Popelku a snažit se je co nejvíc zmodernizovat. Moderní popelka s Hilary Duff se mi líbila, Moderní Popelka se Selenou Gomez se mi celkem líbila, ale Moderní popelka s Lucy Hale mě teda nenadchla a přiznávám, že jsem se první půlku docela nudila, pak se to trochu vylepšilo, ale rozhodně bych si to už znova nepustila. Pár plusů - písničky se dali dobře poslouchat a Freddie Stroma byl pěknej. Tohle pojetí plesu se mi naprosto nelíbilo a celkově tam nebyla žádná scéna, která by mi zůstala v paměti, což je obrovský mínus, protože z obou předchozích "dílů" si minimálně jednu pamatuju. Nakonec dávám 3* ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama