Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(39/2013, DVDRip) / Film ktorý do bodky napĺňa označenie priemerný. Jediný Butler vyčnieva aspoň trochu. Človeka až napadne či sa takéto filmy naozaj točia, alebo len vychádzajú ako produkt z nejakého prepracovaného programu. Len treba zadať žáner a film je na svete. Mimochodom, "Slovakia" nezaznie v americkom filme každý deň :) 5/10 ()

Reklama

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Kvôli hereckému obsadeniu som sa na to tešil. Som však sklamaný, aj keď tunajšie hodnotenie naznačovalo, že to nebude žiadna sláva. Emocionálne ma to minulo veľkým oblúkom, vtipné to tiež nie je a športové scény slabé ako čaj. Neviem, čí bol hlavný hrdina taký sukničkár, alebo len mentálne pozadu, ale dosť ma jeho správanie rozčuľovalo. Predvídateľný dej zachránil iba koniec, ktroý nebol logicky odhadnuteľný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný profesionální fotbalista, který po skončení kariéry nemá na nájem, je jednoznačným důkazem toho, že přeplácení nagelovaných primadón je vyhazováním peněz z okna. George je alespoň sympaťák, takže jsem mu přál všechny ty nadržené paničky, ale rozhodně jsem doufal, že v tomto případě zábava hravě překoná rodinné hodnoty. Bohužel se tak nestalo, ale slušné herecké obsazení a pár pohodových scének mne donutilo zaokrouhlit hodnocení nahoru. A taky mi David Beckham poslal nějaké drobné, abych tady nepsal o tomto snímku příliš hanlivě, ale to na mou vrozenou objektivitu pochopitelně nemělo žádný vliv. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bylo to o fotbale, mihnul se tam Celtic, hrál v tom Butler a hromada známejch MILFek. Takže dobrý. V žánrových popiscích sice nějakej syčák zapomněl napsat, že je to přeslazený až běda, ale i to se nakonec dalo skousnout. Co ale nikdy neskousnu je, že ti debilní Amíci říkají fotbalu "soccer". To ať si řikaj tomu zparchantělýmu rugby. A taky mi nejdou pod nos ty smíšený družstva. Na jednu stranu je americkej ženskej fotbal pojmem, ale na tu druhou tím podle mě trpí mužská repre. Ale to je mi vlastně úplně jedno. :D 60% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama