Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bývalý hvězdný fotbalista (Butler) začíná na typickém americkém předměstí trénovat dětské fotbalové družstvo, a to se náhle dějí věci: místní nemluví o ničem jiném, zoufalé manželky mu samy lezou do postele a prohnilí manželé ho chtějí za kámoše. Po svižném rozjezdu je tato křečovitá půlhodinka tím nejslabším, naštěstí v druhém poločase hodí scénář všechny podzápletky za hlavu a zaměří se čistě na romantické znovudobývání bývalé lásky a odloučeného synka, které skóruje bez zádrhelů. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Od borce kvalit Gabriele Muccina, který dokáže natočit tak citovou bombu Sedm životů, bych čekal mnohem více, kor když si k filmu přizve takový ostřílený mazáky jako Gerarda Butlera či Dennise Quaida... O ženském obsazení netřeba mluvit, vždyť Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones a hlavně Uma Thurman, to jsou dnes už persony ženského Hollywoodu. Prostě filmek na jedno pokoukání. Čistý průměr... 50% ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě však nerozesmála ani jednou. Hvězdné herecké obsazení naprosto nevyužité, ty dialogy, které postavám scénáristé vkládali do úst, byly doslova hrozné. Ani jedna postava si za celý film nedokázala získat mé sympatie, klišé vedle klišé, vlastně mě film dokázal otrávit už během prvních pár minut, ihned budete vědět, jak film bude pokračovat a samozřejmě jak skončí, protože to samé jste viděli už nesčetněkrát (ten vztah otce se synem mě otrávil neskutečným způsobem). Nepochopím, proč se scénáristé alespoň nepokusili film trochu okořenit, zvlášť s takovým hereckým obsazením, nebo dát tam alespoň něco hřejivého, vždyť tento stále dokola stejný koncept už přece nemůže zabírat. Naprostá ztráta času ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama