Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

pm 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné sledovat proměnu evropských autorských režisérů v hollywoodské řemeslníky podprůměrných břeček, přestože jakousi logiku ten proces má. Každopádně: "Playing for Keeps" nefunguje jako komedie, natož sportovní drama... jde jen a pouze o dokonalý příklad nevyužitého potenciálu, kde sympatické obsazení a fajn příběh zabíjí hromadění (h)různých klišé. Škoda, protože o důvod víc, abych se nadále vyhýbala žánru romcom ze současné americké produkce. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Reklama

Tayen 

všechny recenze uživatele

Kladem filmu jsou solidní herci, kteří ale bohužel nemají moc co hrát. Chlap na roztrhání je neškodný film o nezodpovědném chlápkovi, který má dospět a najít si cestu k srdci svého syna. Milý ale až na herecké hvězdy v čele se sympatickým Butlerem ničím výjimečný snímek. Zařazení do žánru komedie moc nechápu, spíše než o komedii se jedná o vlídný rodinný snímek. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kdeže...možná pár lehce úsměvných momentů. Sportovní? Pokud pominu, že uvidíme několik gólů, které dají děti, jejichž trenérem se stane bývalý fotbalista, tak žánr sportovní je dost mimo. Romantický? Jasně!!! To je to jediné, co v tomto filmu funguje. Drama? Když je to romantické, tak to musí být i drama, to dá rozum. Takže co? Je to koukatelné? Ale jo, je. Ale není to zásluhou účasti hvězd jako: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones. Jejich přítomnost je zcela zbytečná, nevyužitá a pro mě nepochopitelná. Proč se na takový film dívat? 1. Nic lepšího v TV nedávají (máte základní nabídku programů, nefunguje přepínání programů, netušíte, že lze mezi programy přepínat, rozbil se vám se set top box...). 2. Žehlíte si průšvih u drahé polovičky (a dnešní fotbal si stejně tajně nahráváte). 3. Jste prostě romantik /-tička. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler neumí hrát fotbal a film je stejně špatnej, jako herectví Jessicy Biel. Nakonec se tedy v druhé půlce zlepšilo, ale ani tak to není žádné terno, ale pouze černobílé, prvoplánové a předvídatelné béčko, které se snad hodí jen na večerní reprízy. Butler pár dobrých rom-com natočil, ale měl zůstat u akčnějších rolí. A Dennis Quaid je tady hrozně divnej...5/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama