Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

sona123 

všechny recenze uživatele

Odulý Gerard, kterému to ale jako obvykle seklo a sympatiemi hýřil na všechny strany. Milión hvězd a hvězdiček, až zrak přecházel - Uma, Jessica, Dennis, Catherine...to se málokdy vidí. No a to vše ve zcela průměrném romantickém filmu se sportovní tématikou (Američani si oblíbili evropský fotbal?). Tyhle filmy mám čas od času velmi, velmi ráda. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude jen další z průměrných a nudných romantických komedií, ale opak byl pravdou. Nejdříve jsem na to koukala v CZ dabingu, ale to jsem hned musela přepnout na originál bo se to v CZ moc nedalo poslouchat. Dějově to bylo fakt super, i když film nepřináší nic novýho. Výběr herců se povedl. Z Gerarda celý film vyzařovalo to jeho úžasné charisma. A hudba se mi taky moc líbila. A k tomu všemu můj milovaný fotbal ... to se nedá hodnotit jinak než kladně. Dávám 80%. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě však nerozesmála ani jednou. Hvězdné herecké obsazení naprosto nevyužité, ty dialogy, které postavám scénáristé vkládali do úst, byly doslova hrozné. Ani jedna postava si za celý film nedokázala získat mé sympatie, klišé vedle klišé, vlastně mě film dokázal otrávit už během prvních pár minut, ihned budete vědět, jak film bude pokračovat a samozřejmě jak skončí, protože to samé jste viděli už nesčetněkrát (ten vztah otce se synem mě otrávil neskutečným způsobem). Nepochopím, proč se scénáristé alespoň nepokusili film trochu okořenit, zvlášť s takovým hereckým obsazením, nebo dát tam alespoň něco hřejivého, vždyť tento stále dokola stejný koncept už přece nemůže zabírat. Naprostá ztráta času ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bylo to o fotbale, mihnul se tam Celtic, hrál v tom Butler a hromada známejch MILFek. Takže dobrý. V žánrových popiscích sice nějakej syčák zapomněl napsat, že je to přeslazený až běda, ale i to se nakonec dalo skousnout. Co ale nikdy neskousnu je, že ti debilní Amíci říkají fotbalu "soccer". To ať si řikaj tomu zparchantělýmu rugby. A taky mi nejdou pod nos ty smíšený družstva. Na jednu stranu je americkej ženskej fotbal pojmem, ale na tu druhou tím podle mě trpí mužská repre. Ale to je mi vlastně úplně jedno. :D 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, toto Butlerovi sedí. Škoda, že je to až príliš nenáročná a priamočiara zabáva bez nejaké lepšieho nápadu, lebo povedzme si to na rovinu, bez toho hereckého obsadenia by to bola nuda. Ono je to svojím príbehom a humorom nuda vlastne tak či tak, ale tie známe xsichty potešia a dokážu film potiahnuť. 65% - 3* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)
  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)

Reklama

Reklama