Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Netradičný pokus o klasickú detektívku - kto je vrah?... Skončil len pri pokuse, nie je to žiadna sláva, ale zámer bol celkom dobrý. Z partičky piatich najlepších kamarátov sa stane partička najhorších kamarátov, hneď pri prvom momente, keď ich priateľstvo začne byt skúšané poriadnou šlamastikou (eufemisticky povedané). Ale už keď si človek myslel, že príde nečakaný a zaujímavý zvrat... tak nejaká séria zvratov skutočne prišla, ale len s veeeľmi nezaujímavým výsledkom - kde všetko zariadia prášky na spanie zamiešané v alkohole (tak stará vec, ale tu ju hlavný zaporák využíval dosť intenzívne). Proste typický film v modrých percentách. PS: Niekedy (alebo skôr väčšinou) filmovému priemyslu nerozumiem, načo je dobré, točiť ten istý film behom par rokov tri krát? Na doplnenie, toto je americký remake, holandského remaku, belgického originálu. ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Forma převažuje nad obsahem, prostě pět týpků co si choděj hrát do svýho "loftu", 5 kámošů, 5 klíčů a jedna vražda. James jako psychiatr no nevim a klustý Wentworth a jeho "homo" postava s dvojitou bradou ještě míň uvěřitelné. Měla to být stylofka tak trochen horror, trochen thriller a je z toho líbívý videoklipový slepenec s výbornou kamerou a skvělým střihem avšak natolik mizernými výkony, že se nudím od začátku do konce takže zbytečný snímek jedině na velmi nudné deštivé odpoledne a přitom začátek je tak slibný. Škoda. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Neznám původní předlohu, takže pro mě celkem originalitka. Moc příjemné herecké obsazení. Krásné ženy. Pro mě teda bohužel málo prostoru pro oblíbenou R. Mitra. Super, super, žádná mega star, naopak "průměrné" obsazení, které tomu dodávalo tu potřebnou atmosféru. Nikdo nevynikal. Tím, že jsem neznal příběh, jsem do posledních minut čekal další a další zvrat a moc se mi závěr líbil. Dobré, fakt dobré. Kdo nadává na americkou verzi, je to jeho problém. Mně se to moc líbilo. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

45-50% a dost. Snažilo se to co nejvíc zamíchat karty tak aby jste v tím měli totální bordel a do poslední fáze netušili a hádali. Jenže ono se to jako celek vůbec nepovedla. Snaha o to aby jste si řekli wau, to jsem nečekal. Ano ta tu je ale nebylo to takové to vyvrcholení, prostě nudné hmm to jsem nečekal. Chyběla tomu ta pořádná dramatičnost. To tempo. Fungovalo to tak že prostě čekáte jak to dopadne a kdo co a kdy ... Bez nějakého většího zájmu. Chyběl tomu prostě po dobu celého filmu ten pořádný dynamit. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film příliš kladoucí důraz na překvapující zvraty, které mají od konce filmu nazpátek dávat zpětně smysl. Nicméně vytváří to chaotický dojem - což mi ale vyhovuje a naopak to podtrhuje mysteriózní atmosféru (jako Memento (2000)). Originál jsem neviděl, takže je mi jasné, že pro ostatní remake je jen další mandelinka na té vzrostlé bramborové nati originálu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama