Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec si Pawn Shop Chronicles vysloužil plný počet, přestože, některé věci se mi úplně nelíbily. Asi bych trochu změnil konec příběhu Brendana Frasera a ještě se mi nelíbilo SPOILER: Návrat Elijaha Wooda na konci. Proč sakra, měl zůstat tuhej!!!! Nadruhou stranu o to víc mrazivější to bylo a tý mrše od Frasera to přeju :) KONEC SPOILERU. Jinak už mě dlouho nic tak nešokovalo, jako právě tento film. Pro mě to bylo takové syrové "Pulp Fiction", sice mnohem méně humoru, ale jednotlivé příběhy pěkně promyšlené a zajímavě propojené. Také se mi líbila práce s kamerou, různé detaily, no zkrátka mě to bavilo!!! Absolutně nevšední WOW snímek!!!!! ()

mirekem 

všechny recenze uživatele

Tolik lidí dělá v čsfd a nechají projít takovejhle obsah, what a hell is? Kramerova vymazlená filmová lahoda si to jistě nezaslouží, rozhodně však doporučuju zdejším spolukomentátorům udělujícím méně než 4 hvězdy to zkouknout dvakrát, nebo aspoň dokonce, a to včetně titulek! To jsem se zasmál nejvíc, ale tim nechci shazovat propletenec příběhů, který stylově zapadaj vedle Amores Perros či Pulp Fiction, přesto je to jiný, originální a svěží. Jsem potěšen a pojďme to dotáhnout tam, kam to patří... Do červenejch čísel!!! ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy propojené skrze nenápadné krámy ze zastavárny mají všechny grády. Osobně mám neraději druhý kousek o ztracené manželce. Dostává mě ta pointa. Matt Dillon má navíc skvěle vychlastaný hlas. Feťácký maglajz má taky něco do sebe a Paul Walker mu kraluje. Elvis je pak už jenom agitka za pánaboha. Stylová, ale nebýt finálního propojení tak i zbytečná. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejistí rasisté se zornicemi o velikosti čtvrťáku, Ash propadlý bránou času na rudokrký venkov (nebo to snad nebyl B.Campbell?), Frodův neposedný pytlík, Marlboro Man Thomas Jane, špatný imitátor Elvise s převislým pupíkem a Zákon a nepořádek v jednom zaplivaném jižanském frcu. Kramer zapletl několik šílených postav do třech příběhů a vše postavil na polici v Maynardově zastavárně, hned mezi motorovou pilu a samurajský meč. A teď ruku na srdce, aniž by vám na zátylek funěl Zed s rozepnutým poklopcem - vzpomene si někdo za rok, že to tam dal..? Nemůžu se rozhodnout, jestli závěrečná Amazing Grace byla vzhledem k celkovému ladění nedojemně korektní, či dojemně nekorektní.. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy limitované téměř zápornou inteligencí svých antihrdinů by měly být aspoň vtipné, dojemné, klidně i drastické.. Ale tenhle je - nijaký. Kromě vymaštěnců už nic jiného nenabízí. Jen přehlídku odporného dění, plnou sprostoty, špíny a ubohosti. S hodně nechutnými scénami. Kdo nemá náladu bahnit se v hnusu, ať se této zbytečné samoúčelné přehlídce raději vyhne. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)

Reklama

Reklama