foto

Kevin Rankin

  • nar. 18.4.1976 (44 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta
2018 Mrakodrap
2016 Za každou cenu
2014 Divočina
Úsvit planety opic
2013 Klub poslední naděje
Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
Útok na Bílý dům
2011 Garde na výletě
J. Edgar
2010 All Signs of Death (TV film)
Vždy připraven!
2009 1% (TV film)
Last of the Ninth (TV film)
2006 Santeria: The Soul Possessed
2005 Heads N TailZ
2003 Hulk
2001 Carman: The Champion
2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)
1999 Clean and Narrow
1997 Apoštol
1994 Americanski Blues (TV film)

TV seriály

2019 Drápy (TV seriál)
What Is Happening to America (S03E08)
Chicken P***Y (S03E07)
Fly Like An Eagle (S03E06)
další epizody (8)
2018 Drápy (TV seriál)
Čerstvý vítr (S02E10)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E09)
Křižovatky (S02E08)
další epizody (10)
2017 Drápy (TV seriál)
Teatro (S01E08)
Útěk (S01E07)
Autoportrét (S01E06)
další epizody (8)
2016 Lucifer (TV seriál)
Vezmi mě zpátky do pekla (S01E13)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
10Broad36 (S02E06)
Extract and Defend (S02E05)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (6)
2012 Newsroom (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Endgame (S01E21)
You Are Here (S01E20)
další epizody (11)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Devil You Know (S03E04)
Harlan Roulette (S03E03)
The Gunfighter (S03E01)
Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Trajectories (S01E10)
Golden Bird (S01E09)
další epizody (11)
Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (4)
Anatomie lži (TV seriál)
Záchranářka (S03E11)
Velká láska (TV seriál)
Smyčka se stahuje (S05E08)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E07)
Rozvod (S05E06)
další epizody (5)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Crossed Wires (E18)
Sweet Jane (E17)
Frequent Fliers (E16)
další epizody (8)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Blue Balloon (E10)
Coming Home (E09)
M'aidez (E08)
další epizody (10)
Ochrana svědků (TV seriál)
In My Humboldt Opinion (S02E02)
Ztraceni (TV seriál)
Pan La Fleur (S05E08)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
New York, New York (S03E08)
Keeping Up Appearances (S03E07)
It Ain't Easy Being J.D. McCoy (S03E06)
další epizody (7)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zabíjená (S03E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sledování (S05E12)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Are You Ready for Friday Night? (S02E03)
Mud Bowl (S01E20)
další epizody (10)
Chirurgové (TV seriál)
Copak jsme neměli skoro všechno? (S03E25)
Zkouška (S03E24)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Odjezd z Las Vegas (S07E11)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Crossing the Line (S01E08)
Homecoming (S01E07)
Git'er Done (S01E05)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v márnici (S01E19)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Píseň našeho života (S05E08)
Ticho (S05E07)
další epizody (4)
2004 O.C. (TV seriál)
The Strip (S01E26)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Tall Tales (E20)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Jízda metrem (S05E16)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Rodina (S05E06)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky