Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

bombastus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s sebou někdo může takhle dobrovolně nechat manipulovat. Prát se s ostatníma nějakýho burana a ještě být smutná, že si ji laskavě nevybral k tomu, aby mu v podstatě dělala kuchařku a dojičku krav?! Tyhle soutěže jsou jen a jen pokrytectví a přetvářka...Jedna hvězda za to, že je to i přesto lepší než Hotel Paradise! ()

Kremik odpad!

všechny recenze uživatele

Byla dešťová přestávka na Roland Garros, tak jsem to na tohle přepnul...S čistým svědomím inteligentního člověka můžu říci, že tohle je tak naprosto totální shit a střevní výron, stejně jako další podobné pořady v našich televizích...Opravdu tohle nedávám a ukazuje to na kultivovanost našeho národa...Fakt ani ze srandy tohle... ()

Reklama

R.I.S.A 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mé zaměstnání týká zemědělství musel sem ty farmáře zkouknout :) Nevim co na to říct a kde ty kokoty vyhrabali ale pro mě ani jeden z nich farmář neni jen samý takoví dementi co maj doma krávu a nějakej traktor, hlavně českej farmář vypadá ůplně jinak a hlavně si ženu hledat nemusí páč na něj letí zlatokopky jak kráva :D No nic přece tam nemužou dát samí ideáli na to by nikdo nekoukal :D ( Jo musim tedy říct že ten nadřenej týpek jak choval ty bejky byl dobrej tomu sem fandil a zajímalo by mě proč si třeba takovej farmer jak kunda nenajde normální holku asi je to jouda no :) Teď začíná další řada tak sem na ty exoty zvědavej :D :D ()

joelly01

všechny recenze uživatele

Jednou tak sedime s Klenotem vecer u televize a znudene prepiname programy. Najednou mu rikam "Tady to nech, davaji dokument o mentalne postizenych, to by mohlo byt zajimave, jinde stejne nic neni!". Fakt nekecam prvnich par minut jsem si myslela ze se divam na nejakou reportaz ze zivota mentalne postizenych. Az po par minutach pri "jinglu" mi doslo ze sledujeme "Bauer sucht Frau" (nemecka obdoba Farmar hleda zenu). Koukam ze ceska seria se od nemecke asi moc nelisi :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další trapný formát, u kterého se atraktivita měří (ne)zajímavostí hlavních aktérů a který na čas potěší (pobaví) oko i ucho divákovo a který rozzáří překvapivě VÝBORNÁ Vlaďka Něrgešová. Soucitně vyslechne bolístky nejrůznějších vidláků kašlajících na civilizaci a snílků spjatých s přírodou a pak se vrátí do svého luxusního bytečku, napustí horkou vanu, objedná lasagne, otevře bublinky a proklábosí po telefonu půl druhé hodiny se stejně zhýčkanou kámoškou.. ale jinak jo, dívat se asi budu!! I když to zdaleka není tak suverénní a "šokující" jako tátové a mámy, co hledají táty a mámy.. pro své ratolesti.. Už mi ani za účastníky není trapně!! Kouzelně ujeté.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama