Reklama

Reklama

Pod kůží

  • Velká Británie Under the Skin (více)
Trailer 2

Scarlett Johansson je vyslána na Zemi mimozemskou korporací, aby zde splnila zvláštní misi. Vezme na sebe podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku. Čím déle na Zemi pobývá, tím víc ji to k lidem přitahuje. To je však v rozporu s její rasou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (452)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Intergalaktická řeznice v kůži hollywoodské hvězdy hledá po Británii suroviny pro masokombinát, protože zákazníci u nich doma tvrdí, že nejlepší do paštiky je Skot domácí. Je zarážející, že zatímco Hádek, i když z jiného chovu a plný éček, se hodí k naložení do černého láku, tak hydrocefalický muž není dost libový, ale to bych možná přičetl tomu, že řeznice začala přicházet na chuť zoofilii.. Minimalismus, skrytá kamera, psychedelická hudba, bizarnost. Ani pár surreálních (vysátí lidského obsahu z kůže) či bolavých scén (dítě u moře, konec) nedokázalo vytvořit u Glazerova artového tripu dostatečně vtahující fluidum. Můj problém. Radši si pustím Sinatru.. P.S.: Nevěřte tomu, že se Scarlett Johansson vysvlékla. Její overal v tělové barvě se prodává na eBayi za 29,90 USD.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Glazer potřetí a opět zvláštně a osobitě. Tentokrát je to hypnotický trip po Skotsku s jednou mimozemšťankou, která se na lidstvo začne dívat jinak, než jako na laskominu pro horních 10 000 emzáků. Možná trošku dlouhé, ale kaledonská krajina je natolik nádherná, že se to občasné natahování dalo překousnout. Navíc Scarlett Johansson konečně ukázala to, co dělá ženskou ženskou. Pobaví i potěší Kryštof Hádek v roli surfaře z Čech. Docela by mě zajímalo, jak se zrovna k téhle roli dostal. 70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYDLÍM ZHRUBA 30 MINUT ODSUD. POJEDEŠ TAM SE MNOU?...“ /// Ty krávo, to je NUDA! NUDA! NUDA! Scarlet si to krouží dodávkou po Skotskejch prdelích (čti vesnicích – pzn. autora), ptá se lidí (chlápků) na píčoviny, na cestu, na pičoviny, na cestu, na … a než natrefí na idiota, co cejtí snadnej vpich, nudou bych se … prostě je to nuda! Svlíkací scéna (tady bych zpozorněl…) – kamerový orgie, artovej kumšt, sexy Scarlett … tak tohle moc nepoberu (né to, šak nedošlo ani na podprdu…). Pak Kryštof (nazdar vole, kde se tady … a jó…). Debilní obrazy (kamerou) se šíleným zvukovým doprovodem, Scarlett opustila auťák a šlape chodník. A pak zase – šup do vozu! Dlouhýýý, zato nudný scény. A ty zvuky! (to si stříkneš do plátna!) Abych nekřivdil – nakonec dojde i na bobříka. ALE STOJÍ VÁM TO ZA TO? (ale vím, že tobě to nestojí…) Zvlášť, když místo dalšího bobříka vidím bílou chlapskou prdel (že ti to za to stojí? Inu což…) Flákám 2*, páč ta závěrečná čtvťhoďka se povedla! Ale to mohli říct hned, že … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych zemřít rukou S.Johansson. 2.) Jsem č.5. Vobčas mě napadne, co bych dělal, kdyby mě chtěla vojet ,,desítka“. (ne vole, štípanec nepomůže…) 3.) Našel jsem holku, co se po styku dívá lampičkou, jestli ji má celou. 4.) Thx za titule ,,sightl3ss“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Scarlett lovná nebo lovená. ___ Under the Skin je skvělý pocitový snímek, kde motivy schované za precizním zvukem a snímáním kamery jsou až překvapivě banální - což ale nesnižuje jejich přitažlivost. Snímek je paletou. Je obrazem, u kterého J.Glazer pečlivě zvolil rám, plátno, vhodnou techniku kresby a načrtl několik základních rysů. Mnohé ze samotné tvůrčí práce ale nechává na divákovi. Takový přístup mě osobně téměř vždy baví. ___ Jen těžko hledám slov, kterými vyjádřit, jak moc se Glazerovi povedlo mě znejistět a vyvolat ve mně svým syrovým podpisem pocit zmatené fascinace. Dojmy zrají i druhý den a jednotlivé obrazy se vrací do vědomí... Když mouchy slepě vrávorají za světlem a v tobě se utopí, Kým jsi ty? Lovec nebo lovná? V objetí betonu loví, v objetí jehličí prchá. Ale i tak, kým jsi? A před kým utíkáš a koho naháníš a k čemu? Víš to aspoň ty? ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak moc artové, až je to směšné. Hlavní hrdinka hodinu jezdí autem a opakovaně lapá nadržený hejly, kterým není divné, že je zavede do jakési barabizny, kde je nekonečně prostoru a jen ztopoření poslušně dokráčí do věznící bažiny, nebo co to je. Pak jí to přestane bavit a chce být člověk nebo co, takže zbylých tři čtvrtě hodiny chodí po krásném Skotsku. Opravdu zajímavé to začne být, až na samotném konci. Jonathan Glazer má talent, ale tohle byl prostě fakt debilní film. Ale Scarlett je tam často nahá. A na diskotéce tam hraje Darude - Sandstorm :D ()

Galerie (55)

Zajímavosti (27)

  • Do roly motocyklistu bol obsadený majstrovský motocyklový cestný pretekár Jeremy McWilliams, pretože ten zvládol zradné jazdné podmienky na Škótskej vysočine. (Arsenal83)

Reklama

Reklama