Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dech beroucí a napínavý příběh, s mega luxusní akcí. Hlavní hrdina si na nikoho nehraje, i když běhá jako o závod. V takové roli jsem si přál vidět Alberta Dupontela, který už zabodoval ve filmu La Proie, s hodně podobným příběhem. A tady ta story není jenom vo tom, aby dostal hrdina z nemocnice zločince, ale aj o policejním spiknutí a mnoho dalšího. Uvidíte, že aj zločinec má city. A opět se potvrdilo to, co neustále říkám. Frantíci jsou nejlepší, v akčním filmovém průmyslu!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mé vysoké očekávání, nabuzené místními oslavnými komentáři, bohužel nedosáhlo stupně, kdy jsem po shlédnutí filmu pln nadšení a energie, nebo-li být ve stavu "akčně v prdeli" :-) ! Jistě, Limit mě bavil, byla to zábavná, odsýpající jednohubka, ale výrazy jako kulervoucí, drsný, nabitý, andrenalinový, megaakční, plný mrtvol, střelby, výbuchů a honiček, to né, to jsou vážně až moc přehnané výrazy. Takže já bych to trochu upravil, zjemnil a zhruba ohraničil do mantinelů: Svěží oddychovka, kde se párkrát dupne na plyn, sem tam někdo vystřelí, tu se někdo popere, tam zas něco vybuchne a je konec. Ale je to vše natočeno v dostatečně zábavném a efektním tempu, takže těch 80 minut uběhne jako nic, ale znovu, akční nářez či nálož to tedy není ani náhodou. Co se týče samotné zápletky, ta je tak akorát jednoduchá, přímočará, párkrát vážně na hlavu postavená (což u těchto filmů ale vůbec nevadí), chování a charaktery postav jsou předem jasně danné a samozřejmě že lumpové dostanou zas pořádně za uši. A ještě se musím pozasavit u obsazení, je to nejspíš jen mnou samotným, ale všichni herci mi přišli jak vystřižení z francouzkého TV seriálu, takže jeden velký kiks. Limit si zkrátka v mých očích ani nečichne k těm opravdovu zběsilým akčním jízdám, tohle je sice ještě pořád velmi dobré, ale spádá to spíš "jen" do kategorie Svěží a nadýchané 8D ! Prostě mě to koule neurvalo!!! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní akční nátěr. Cavayé se s ničím nesere a posílá uťáplého zdravotníčka v holportu se snědým kasařem na brutální cestu po Paříži (teda myslím, že je to Paříž, ale to je vlastně jedno), kdy jim jsou v patách jak poctiví poldové, tak ti zkorumpovaní. Že jsou postavy archetypální a film je plný žánrovýh klišé je tady úplně jedno, protože je to adrenalin jako prase, který nedá ani na chvilku vydechnout. 90% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nějaké chybky by se sice našly, ale jo, asi takhle nějak si představuju napínavý thriller. Zběsilé tempo akcí nabitého filmu se tvůrcům podařilo udržet od samotného začátku až do konce, tedy možná i díky kratší stopáži. Když ještě vezmu v úvahu, že hlavní hrdina je sympaťák, kterému prostě nejde nedržet palce, tak mi z toho všeho vychází bezva podívaná třeba právě na nedělní večer. (75%) ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Skvělá fungující oddychovka na odpoledne kdy se prostě vyplácnete před televizi a koušete si nehty. Některé situace jsou trochu kýčovité klišé ale proč ne když je to tak zábavné. Francoužští herci jsou skvělí a jejich osobitost nezná mezí. Nemám co vytknout bavil jsem se naprosto skvěle. Chyběla mi tam ale dávka větší autorské originality přece jen takových filmů je halda. Naštěstí je to téma u kterého další bratříček nikdy nevadí....prostě takových 90 po Francouzsku bez Neesona :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama