Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasická B-čková zábava z dílny Netflixu. Vždy to začíná dobrým nápadem, mnohdy i naprosto originálním, ale zabije to slabá režie a naprosto děravý a unylý scénář. Plus často velmi slabé herecké obsazení. Což je zde naprosto patrné. Anthony Mackie je pro mě opravdu herec malých rolí, protože film neutáhne. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednoduchej příběh a zápletka, až jsem měl chvilkama pocit, že koukám na český Specialisty. Předvídatelný prakticky od začátku, těch pár přestřelek to nezachránilo. Vadily mi i jakýsi pokusy o vtipný prvky, k smíchu nebyly ani trochu. Kdo se na tohle chce podívat, doporučuju stáhnout si originální verzi s nějákýma normálníma titulkama, protože český dabing v tomhle případě ztratil koule a šedesátkrát přeložil fuck jako sakra, chvílema to vypadalo, jako když se děcko učí mluvit a opakuje jedno slovo - sakra, sakra, sakra...Do toho v pár okamžicích hlasitá hudba v ten nejblbější okamžik - tady neni o čem přemýšlet, 35%. ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Totálně domlácenej Frank Grillo, kterej sotva leze, protože ho vlastní brácha hned na začátku omylem srazí autem, má otřes mozku, je postřelenej a navíc má 2 zlámaný žebra, do kterejch ho všichni kopou, tady opravdu moc prostoru na akci nemá. Naštěstí má k ruce zdravotního bratra, kterej se sice vůbec neumí prát, ale má v tašce injekce s morfiem, kterym domlácenýho Grilla statečně přifukuje. Do toho je honí zkorumpovaná policajtka, a aby to mělo grády, tak zdravotnímu bratrovi unesou těhotnou ženu, která celej film rodí, na což nikdo neni zvědavej a já musim konstatovat, že i pro mě byl docela slušnej porod to dokoukat do konce. Škoda, Franka Grilla mám jinak docela rád. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Frank Grillo a Anthony Mackie se řítí střemhlav akčním příběhem, ve kterém se to hemží prohnilými policisty, a tahle utkaná síť z kompromitujících vláken je režijně poměrně pevná. Inspirace francouzskou filmovou školou nemusí nikoho příliš durdit. Produkující Joe Carnahan angažoval v akci si hovícího Joe Lynche, který vsadil na kvalitní herecký ansámbl, devadesátkovou stylovost a zástup osmdesátkových songů, které v podstatných momentech filmu hrají až bizarní prim. Obrovské spolehnutí představuje sympatický a v podstatě nesourodý herecký tandem Grillo-Mackie, kteří se postupem času dostávají do akčních obrátek a většinu filmu se s neotřelostí vyhýbají lacinému vtipkování. Odlehčená tónina přijde až s příchodem vůdce gangu, co má "famácké" ambice a jeho nedostižným režijním vzorem je režisér Friedkin. V této zajímavě komponované společnosti našla své místo i Marcia Gay Harden, jejíž aura zvěstuje, že se kolem její postavy budou dít zásadní věci. Film má ve své podstatě jednoduchou zápletku, která má do objevnosti daleko, ovšem tvůrci jsou si toho vědomi a chtějí s její pomocí hlavně dosáhnout svěží akčnosti, potažmo drsnosti, což dokazuje několik svěže brutálních scén. Joe Lynch a spol. si uvědomil, že jejich síla tkví v tom, když se bude neustále něco dít, divák uslyší Whitesnake i Sigue Sigue Sputnik a vše bude mít fazonu, která plní nároky nenáročného publika, co filozofické rozjímání opravdu nemá na pořadu dne. 10/10 ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně nevzrušivý mix střelby, honiček, zkorumpovaných policajtů a prchajících zločinců. Hlavní pár ujde, ale zbytek je nudná, televizně vyhlížející a ničím nevyčnívající šablonovitá věc bez špetky lepší akce nebo vzruchu. Tohle dílko skutečně nevyniká naprosto ničím. A soundtrack vybíral někdo šílenej a hluchej. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama