Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM... MYSLÍM, ŽE VÁS MILUJI.“ … ,,KRÁSA. TEDA, MOC DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“ … ,,JÁ TAKY CÍTÍM... JAKO VY. TO STEJNÉ.“ … ,,DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“...... /// Může vztah – my normální tomu říkáme láska, porazit pocit úzkosti? Tak jednoduchý! Pár lidiček (který všechno děsí), trocha čokolády a co z toho může vzniknout. Neuvěřitelná schopnost vytvořit z maličkostí příjemnou a romantickou (!) atmosféru. To by dnešní čtrnáctky nepobraly. Možná i kvůli stopáži. Vždyť říct všechno za hodinu a čtvrt a bez esemesek… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se starou se doma (před sebou) schováváme do skříní. 2.) Miluju čokoládu. 3.) Thx za titule ,,Loupi“ a ,,z.o.diac“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Průměrný a vcelku plochý snímek „zabalený“ do krásného filmového obalu. Gérard Simon, stojící za kamerou si určitě zaslouží uznání a pochvalu za estetické pojetí světa čokolády. Se zbytkem filmu je ovšem potíž: rád by byl Amélií i nesmělým blondýnem, rád by byl romantickým filmem i potrhlou komedií, ale vzhledem k bezradnému scénáři nedokáže být ničím z toho. Pokud bych měl přirovnat mé filmové očekávání k čokoládovému natěšení, je to podobné, jako když si koupíte čokoládu v lákavém, pozlaceném obalu. Rozbalíte ji a kousek ochutnáte. Pak se nevěřícně se podíváte na zadní stranu. Tam je miniaturním písmem napsáno: Made in Poland. ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele

Slabota :( Nevím jestli je to můj odpor k nesebevědomým lidem (kterým jsem ovšem taky býval), nebo neodsýpajícnost filmu, každopádně v průměru je tak silně zapasováno, že už můžeme hovořit o podprůměru. Sympatická hlavní hrdinka (opět submisivní jako prase) je hezká, ale to je tak všechno. Film ploššího charakteru a volil bych ho leda pokud není zbytí a dlouhé zimní večery už jste od samé nudy toužili vyměnit za něco jiného, než jen tělesné erotično. Pak má tento film smysl, jinak asi ne :D ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Prima Love - je potřeba napsat víc? Isabelle Carré je na tu roli stará, stále si košile převlékající Benoît Poelvoorde málo srandovní, ale jako celek a pohodovka po holky to docela funguje. Jenže já nejsem cílovka, a tak se tentokrát držíme při zemi. Jo, a viděno v dabingu (což automaticky znamená body dolů, srovnáme-li s možností originálu), ovšem Josef Carda to komicky hodně vytáhl a za to palec hore. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama