Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží a originální komedie, kterou úmyslně trochu přehodnocuji, protože stojí za to vidět. Těžko reálná, avšak s francouzským šarmem tvořená, kde nemáte chvilku, kdy se nudit. U málo kterých filmů si nakonci říkáte, že ta střední část mohla být ještě o pár pěkných momentů bohatší a delší, a že to tak rychle a hezky mile uteklo, že byste chtěli přídavek. Ano, zde ano, tak by měly být dělané filmy, plynulé, svěží, radši kratší, ale bez hluchých míst. Originální přístup i téma. Moc milé, doporučuji. 9/10 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

Reklama

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi povedená komedie, řekl bych typická francouzská nezávislá produkce. O dvou lidech, které to k sobě nezastavitelně táhne, ale jejich extrémní nesmělost je jim velkou překážkou, aby se spolu opravdu více sblížili. Z jejich nesmělosti těží tento film svůj humor a musím říct, že jsem se několikrát s chutí nahlas zasmál, speciálně scéna v restauraci stojí za to. Svěží a vtipné dílko, které si rád někdy zopakuju ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přes mé neustále upozorňování na to, že nemám rád Francouze, jsem si po včerejším úspěchu (Populaire (2012)) zreprízoval další galskou romantickou komedii a opět jsem nelitoval. Když se totiž do sebe zamilují úzkostlivý "továrník" a neméně úzkostlivý poustevník, může to být opravdu vtipné. A protože právě Francouzi přišli svého času na to, že by mohla láska procházet žaludkem, degustuje se ve filmu čokoláda. A já čokoládu rád. K tomu mě navíc bavili všichni nevyrovnaní, i přes "továrnu" na čokoládu jsem neměl pocit, že by bylo příliš přeslazeno, zato byla celá záležitost lidsky milá a disponovala sympaticky jemným humorem. / Poučení: Jsi ve stresu? Jdi do fiží. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Frankofonní příspěvek do žánru romantických "uťápnutých" komedií; tentokrát o stydlivé chocolatiérce (ehm, existuje vůbec takové slovo?) a ještě stydlivějším výrobci čokolád. A výsledný film sice není čokoláda z té nejkvalitnější odrůdy kakaových bobů, která by vám navždy odrovnala chuťové buňky (v pozitivním slova smyslu), ale nejde ani o žádnou tukovou náhražku čokolády, která by vám odrovnala chuťové buňky (v negativním slova smyslu). Nejvíce ovšem zamrzí, že ta čokoládová linie nakonec vyzní poněkud do ztracena a prim hraje (ne)smělé tokání. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama