Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ashley (Jodi Lyn O'Keefe) je školní kočka po které touží všichni kluci včetně Ryana (Shane West). Ryan má kamarádku Maggie (Marla Sokoloff), se kterou vyrůstal a dokonale se znají. O Maggie projevuje zájem playboy Chris (James Franco), ta však o podobných frajerech nechce ani slyšet. Chris však chce dosáhnout svého. Protože Ashley je jeho sestřenice, tak nabídne Ryanovi, že mu k ní dopomůže pokud on mu trošku zvedne mínění o něm u Maggie. Začne série našeptávání milostných slov a společné výlety. Navíc se začne blížit maturitní ples. Těsně před ním však Ryanovi dojde povrchnost jeho, Chrisova i Ashleyina chování. Rozhodne se Maggie "zachránit", ať to stojí, co to stojí... (Isherwood)

(více)

Recenze (51)

rubii 

všechny recenze uživatele

Žádný boom to doopravdy není, ale není to nijak obzvláště perverzní ulítlé a nechutné jako ostatní filmy. Mimochodem už pár scén jsem viděl z maturitních plesů středních škol v americe a mám pocit že všechny dopadnou stejně na . . . a zápletka mám pocit že jednou někdo napsal scénář na začátku 90. let a dal si na to patent a teď si pěkně žije z toho že každý další režisér kopíruje jeho script ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Dá se to shlédnout jednou, pokud potřebujete pořádně vypnout mozek. Mohl by být námětem přirovnán k Cyranovi, ale jedná se o hodně slabý odvar. Trochu zábavného prvku představují ulítlí kamarádi Ryana. Na druhou stranu se tu nesetkáte se záchodovým humorem, který se často vyskytuje v podobných snímcích. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Provětrat na denním světle jednu z nejprofláknutějších středoškolských bajek „o nesmělém studentíku nahánějícím nejkrásnější dívku školních chodeb, zatímco jeho životní láska stojí věrně po jeho boku“, nedat tomu žádnou nadstavbu, žádný bonus, jenom se tupě zařadit do nekonečně dlouhé řady a tajně si myslet na korunku královny maturitního plesu je stejně zarážející, jako na již zmíněný ples vyvést svoji dvanáctiletou sestřenici…………….všichni stokrát opsat „už nikdy nebudu vytahovat stokrát vytažené, aniž bych projevil jakoukoliv invenci“. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle byl tak klišovitý film o střední škole a maturitním plese, že mne napadají jen dva důvody, proč vznikl: vyvolat vlhké sny u těch nejmladistvějších diváků (hrdinka ve vodě, ve sprše, v plavkách, v průsvitných šatech...) anebo si z toho tvůrci dělali legraci (přehlížený inteligent, jeho (jakože) nenápadně půvabná kamarádka, namyšlená kráska, nabušený tupoň sportovec, hláškující trapáci ve vedlejších rolích). Sranda? Ale příliš málo, příliš nenápaditě, příliš pohádkovitě. Navíc s vykrádačkou bazénové scény mého zamilovaného Život je krásný, což je neodpustitelné, protože tenhle film nemá žádné ambice. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh. Kluk a holka. Sousedé, kamarádi od mala. Ona ho tajně miluje, on je pitomec a nevidí to. Líbí se mu totiž jiná. Zamiluje se do ní až v době, kdy už on i ona chodí s jinýma. Pak proběhne pár scén a rozhovorů, které nejsou podstatné. Nakonec se na něj ona rozzlobí, ale poté si uvědomí, že ho pořád miluje a vše směřuje k od první minuty danému happyendu. No jediné, co se na tomhle filmu třpytí jsou zuby Jamese Franca. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském městě Santa Clarita. (Terva)
  • Film je založen na divadelní hře "Cyrano de Bergerac" Edmonda Rostanda z roku 1897. (Terva)

Reklama

Reklama