Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení.Ačkoliv nemusím akční komedie,Kurýr expres se mi zalíbil hned po pár minutách.Hlavně Michael Youn je velmi zajímavý herec.Zaujal mne už v šílenosti Neřízená střela,kterou jen díky svým komediálním schopnostem vytáhnul z totálně stupidního scénáře alespoń na průměrnou,leč lehce bizarní komedii.Roli poslíčka zataženého do podivného obchodu si vyloženě užívá,stejně jako jsem si tenhle filmík užil já. ()

GATTO 

všechny recenze uživatele

Presne to čo som čakal som aj videl, bavili ma filmy taxi , takisto ma bavil aj tento film. Pobavil som sa na vtipných scénach. Zo začiatku sa človek stratí kto je vlastne s kým ale na konci filmu sa všetko vyjasní. Vetsina hercov neznáma ale svoju úlohu zohrali dobre. Komu sa pačili filmy taxi bude sa mu pačiť aj tento film. ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Paradicka! Film mal vsetko co clovek od akcnej komedie moze ocakavat, nahanacky na motorkach, hra o velke peniaze, napad bol dobry, nic podobne tu este nebolo...Teda aspon co si ja pamatam. A milujem toho herca co hral hlavnu rolu, to je proste tvar na ktoru clovek len tak nezabudne. Kopec zabavy, dost zamotane zo zaciatku, ale to robi film dobrym! Pecka ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, celkem svižná akčně humorná záležitost. Bohužel je to trochu zmatené a i když Frantíci mají praxi v úžasně trhlých komediích, tady je to tak nějak špatně podáno či co, prostě mě to horko těžko drželo pozornost. Vyhlíží to jako mix všech těch Kurýrů, Taxi atd, ale bere si z nich jen málo. Ale pár světlých okamžiků to mělo, a člověk, nečeká-li mnoho, se celkem zabaví. Za suprovou scénu se sešívačkama to minimálně dvě hvězdy má. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ak to má človeka pobaviť, tak u mňa to malo opačný efekt. Niektoré pasáže ma doslova rozčulovali. Nedokážem sa prehrýsť niektorými stupiditami, ktoré nemajú ani situačný humor a ani náznak slovného humoru. Situácie založené na primitivizme sa hodia tak pre 10 ročné deti, pre ktoré to bude akčný trhák. Vtiahnutie do deja:* Humor:* Akcia: *** ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama