Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty miluje vyjížďky na pláž a do barů. Kumpánem na podobných akcích mu je jeho dlouholetý kamarád Bobby, který má však zálibu ve zvrhlém týrání. Když svou pozornost obrátí na Martyho novou dívku Lisu a její kamarádku Ally, Lisa se rozhodne, že Bobbyho krutovláda musí skončit. Shromáždí skupinu předměstských teenagerů a zosnuje plán, jak se Bobbyho navždy zbavit. Spiknutí je však odhaleno, z přátel jsou náhle nepřátelé a náhodní známí se stávají spoluviníky vraždy, která otřásla Amerikou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

"Huba plná keců, ale když dojde na věc, tak se všichni z toho precizně po*erou." Tudíž pravidlo - "Vše si řádně prvně rozmyslet a připravit" :D :D Z počátku byl film fakt příšernej, ale těch posledních cca 45 minut jsem byla vážně zvědavá jak se to vyvrbí, jelikož jsem neměla o tomto "činu" informace, takže jsem vůbec nevěděla, co mě nakonci čeká. Tudíž 3* jen za tu závěrečnou část, kdy mi spadla čelist při posledních záběrech filmu... ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

FATALIZE! Doposud neprekonaný Clarkov majstrštyk. Odvážnejšie a ešte o kousíček lepšie ako jeho predošlý home-run Kids (btw, Ken Park je nuda). Florida. Brad Fucking Renfro (RIP). Napumpovaný soundtrack (Cypress Hill, Tricky, Ol Dirty Bastard). Tento replay po rokoch som si náramne užil. White trash classic! ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar Kids. Nie je to zlé, ani dobré, nijaké... Clark si vždy vie vytvoriť odpudivé charaktery a aj tie emócie na oboch stránach. O kontroverznosti nemože byť ani reč s Kids nasadil látku prilíš vysoko a Ken Park to už len úplne dorazil... Koncepcia, ale nie je zlá (aj keď zdlhavá), pri konci to začne fakt na maximum šlahať a dokázalo to splniť svoje efekt. Samoučelne určite, ale mne to svojim sposobom nevadí. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Zdařilý psycho drama. V první části se seznamujeme se s jednotlivými postavami a vztahy mezi ostatními a teprve ve druhé části plánují přátelé vraždu. Ten film působí velmi dramaticky od začátku až do konce. Výborně natočené a ten kdo nemá má rád psycho at se raději nekouká. Zklamalo mě nízké hodnocení na csfd to je opravdové psycho. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Najprv každý s každým súloží, medzitým sa sfetujú, potom každý s každým hovorí o tom, ako zabijú Bobbyho (Bobbyho z debaty vynechajú), potom zase všetci súložia a pri tom fetujú, miestami niekto dostane cez držku a nakoniec zase každý s každým preberá, kto čo urobil a neurobil. A aby som nezabudla, fetujú. Súčet IQ celej partie vydá tak na jedného priemerne inteligentného človeka a ozaj, ...stále súložia a fetujú. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (8)

  • Slovo "fuck" a jeho deriváty zazní ve filmu 274 krát. (Musak)
  • Film byl natočen za 23 dní. (Musak)
  • Ze soudních výpovědí vyplývá, že stejně, jak je ukázáno ve filmu, i ve skutečném světě se násilnický Bobby Kent (Nick Stahl) před smrtí omlouval za své činy a prosil o milost, jeho dřívější oběti šikany však v útoku nepřestaly, snad z příliš velkého vzteku na Bobbyho nebo ze strachu, že by je později šel usvědčit. (Nick321)

Reklama

Reklama