Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám ukázkově průměrný horor :). Tím rozhodně nemyslím nic špatného, je to dobrý film, ale není to nic, co by ve vás zanechalo nějakou výraznější stopu. A když s tím už dopředu počítáte, nemůžete snad ani být zklamaní. Pozitivem jsou zde dobře vybraní herci do role telepatii ovládajících dvojčat. Na to, že jednovaječných dvojčat zase tolik po světě neběhá, se jim povedlo najít kluky, kteří nejen vypadají ve filmu náležitě ujetě, ale umí to i docela obstojně zahrát. Děj je dynamický, skoro pořád se něco děje, což je v tomto případě plus, protože to aspoň dobře skryje některé chyby. Jendou z nich je například postava detektiva, které je věnováno až příliš pozornosti (a jak jsem tak četla komentáře jiných uživatelů, nejsem jediná kdo si to myslí). Mnohem víc by se mi bývalo líbilo, kdyby místo toho bylo věnováno víc času obětem dvojčat. Zde by totiž mohl být prostor pro potencionální dobré psycho. Ale i tak je to film, kterým si večer rozhodně nepokazíte. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Slušně natočeno, fajn příběh, dobrej nápad, příjemná stopáž a sem tam to napne, ale trpí to absencí aspoň jedný sympatický postavy. Jedinej klaďák - detektiv s traumatem (ohohó!) mě sral ze všech nejvíc, to už radši ty dva pošuky, prosím. Milostnej objekt jednoho z nich mi lezl na nervy mluvou á la pětiletý dítě skřížený s chipmunkem. Je to takovej ten horor na jedno zhlédnutí, co neurazí a litovat času asi nebudete. Ale nečekat zázraky. (Ostatně to bude od tohohle asi čekat málokdo...) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MNOHO LIDÍ TVRDÍ, ŽE DVOJČATA JSOU ZVLÁŠTNĚ PROPOJENÍ“..... /// Když řeknete fór (o holce, která roztahuje vagínu) a místo toho, aby se všichni smáli divně čuměj (za vás) – je něco špatně. Buď se z vás stal ,,trapák“, nebo jste součástí nějakýho projektu. Ve městě se začnou hromadit sebevražedný mrtvoly a proto se můžete uklidnit - nejste v tom sami. PROJEKT dvojčat s kamerou nabírá na obrátkách.... a detektiv Lampkin hledá smysl posledních událostí. Bohužel má svýho nočního ,,bubáka“ a tak to ti 2 to maj jednodušší. ... Začalo to zajímavě, ale po předehře přichází rozladění. Bratry nerozděluje smrt (ta je spíš sbližuje), ale ta druhá ženská – ženská! PROJEKT JE OHROŽEN! Není to zábavný, ani lekavý, ani strašidelný. V OČÍCH BOHA JSME VŠICHNI VYJÍMEČNÍ! Zajímavej námět, ale otřepaný provedení s několika zajímavými okamžiky na konci. Lidi se tu ovšem nechovaj (dobrovolně) dementně, nemelou nesmysly – což na 3* spolehlivě stačí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám v sobě Guinejskýho červa. 2.) Čekám dvojčata. 3.) Tak trochu se hrabu v telepatii. 4.) Thx za titule Babüzna. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejdriv bych chtela zminit vyber hercu do hlavnich roli - tech dvojcat. Uzasny charismaticky typy, kteri se do filmu skvele hodily. Fajn je i atmosfera a napad se slozitejsim vztahem sourozencu-dvojcat. Celkove je ale film podle meho nazoru dost nedoladeny (vyzkum, lepsi uchopeni detektivovych zazitku). Nekteri mali kluci jsou fakt spratci a muzu rict, ze bych rozhodne nechtela delat chuvu temhle dvema ptackum :) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Seconds Apart přináší originální námět ve slušném zpracování. Twins Gary a Edmund Entinovi jsou fešní chlapci a role jim sedly jako ušité na míru. Seth a Jonah jsou dvojčata obdařená schopností telepatie. A hoši místo, aby raději šli vyhledat dobrotu, ochotu a vlídné slovo do Xavierovy školy pro nadanou mládež, rozhodnou se provádět na svém okolí telepatické SAW. Většina scén je opravdu mazec, zvláště chůva a její "Glass Breakfast." Snímek rychle uteče a v závěru nás čeká docela překvapivá pointa. Nenáročná hororová jednohubka. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama