Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z tých lepších hororov tohtoročného horrorfestu, o dvoch bratoch - dvojčatách, ktorí vraždia pomocou telepatie. Námet sa mi zdal celkom zaujímavý, ale najviac by som pochválil herecký výkon charizmatických bratov, lepších hercov ani nemohli vybrať. Vrážd však bolo málo a neboli nijak výnimočné. Prílišná pozornosť sa venovala detektívovi, ktorému bolo jasné, že sú vinní, ale nemohol im nič dokázať. Tam boli dosť zdĺhavé scény vypočúvania, a flashbacky týkajúce sa jeho mŕtvej manželky boli podľa mňa úplne zbytočné. Záver nepokazili, dokonca nás čaká jedno maličké prekvapenie. Na jedno pozretie fajn. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sice to není nic extra, ale kvalita ostatních filmů letošního horrorfestu mě už tak otupila, že přivřu obě oči a odevzdaně ukážu mírný palec nahoru. Závěrěčné rozuzlení mě dokonce příjemně překvapilo, protože jsem ho nečekal. A asi jsem nic podobného ani nikdy neviděl. Dějová linka s detektivem, která si pro sebe urvala víc než polovinu stopáže, je ovšem velkej fail. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Uh..! Co je tohle zase za horrorovou módu, obestlat herce vším možným retrem od hader až po jízdí kola a nechat je všechny se toporně šklebit jeden na druhého, nebo se tvářit jakoby právě spolykali veškerou moudrost světa? Jinak dějově je to o dvou nebojsech, kteří spí spolu v posteli, aby nakonec konečně zakusili, o čem vždy snili. 46% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

I z rozkokošných dvojčátek mohou vyrůst dva odpudiví, pošahaní zmrdi, libující si v telepatických experimentech na lidech. Pohodová, vraždící idylka však dostane povážlivou trhlinu, když jeden miláček ucítí rybinu a druhý docela těžce nese, že by měl bráška smočit jako první. A tak se vše zvrhne v docela originální, nápaditou mozkovanou a nebýt příležitostných pyromanských vizí pana Jonese, skoro vůbec bych se nenudil! Zvláštní uznání patří castingu. Najít mezi všemi těmi krásnými, mladými lidmi už jednoho slizkého potrata do hlavní role musí být nadlidský úkol a tihle našli rovnou naklonovaný páreček, natolik ohavný, že jej snad rodiče museli do první klapky ukrývat někde ve sklepě před kontumací Americkým veterinárním institutem. Bravo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Seconds Apart přináší originální námět ve slušném zpracování. Twins Gary a Edmund Entinovi jsou fešní chlapci a role jim sedly jako ušité na míru. Seth a Jonah jsou dvojčata obdařená schopností telepatie. A hoši místo, aby raději šli vyhledat dobrotu, ochotu a vlídné slovo do Xavierovy školy pro nadanou mládež, rozhodnou se provádět na svém okolí telepatické SAW. Většina scén je opravdu mazec, zvláště chůva a její "Glass Breakfast." Snímek rychle uteče a v závěru nás čeká docela překvapivá pointa. Nenáročná hororová jednohubka. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama