Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Marze 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy nemám moc rád, ale tento se dal. Mám opačný vývoj postavy než Kličkův otec, důstojník Rudé armády. Z nadšení pro USA přesvědčení, že v této zdegenerované zemi se nedá žít a na Floridě plné gangů, drog a seniorů už vůbec. Scéna s nátlakem na podpis smlouvy a samohrajícím piánem je poučná. Pobavilo mě "Na diskotéce je třeba vrhat správné pohledy správným směrem". ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nástup bratrů Kličků do zaplněné Auf Schalke Arény v průmyslovém Gelsenkirchenu za dunění AC/DC je uno perfetto! Oba bratři jsou výbornými modifikacemi sovětské mašiny, jež dávala Rockymu ve státech pořádně zabrat. Vitalij v mládí našel proti tankovou minu a jediné místo, kde jí doma mohl schovat byl prostor pod otcovou postelí - to muselo být výchovných lepanců! Unikátní záběry z Černobylu, kde rodina Kličků pobývala - vojáci se proti ozáření chrání ústními rouškami a "dobrovolníci" odhazují shořelé radioaktivní palivo lopatami - RESPECT! (psáno s C kvůli globálnosti) Bratři Kličkové: "Naším hostem byl i Chuck Norris". Vitalij: "U nás v Sajuze jsme měli jeden druh sýra - jmenoval se prostě sýr. Prvně přijedu do států a říkám si: Na co potřebují sto druhů sýrů? První den v USA jsem ochutnal Coca-Colu - byla tak dobrá, že jsem jí chtěl vypít celý kýbl". Strhující dokument o bratrech, jež povstali z popela jak fénixové a dobili svět. 100% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Oba bouchající bratři, jejichž buňky evidentně byly příznivě ovlivněny černobylskou radioaktivitou, jsou mi celkem sympatičtí, ale tento dokument nikoli. Na můj vkus se totiž málo boxovalo, moc se zpomalovaly záběry poletujících pěstiček a příliš prostoru dostalo tlachání nezajímavých lidí, kolem kterých Kličkovci někdy v životě prošli. Asi jsem potřeboval přímočařejší direkt mezi oči. ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Podobne ako to bolo u Mika Tysona, tak to platí aj u bratov Klitschkovcov. Úprimná a nevnútená spoveď svetových boxerov, rodiny, ľudí okolo nich. Dokument sleduje ich boxerskú kariéru od úplnych začiatkov až po súčasnosť. Je vidno, že za každým úspechom je veľa námahy a tento dokument to potvrdzuje a zároveň necháva odkaz divákovi, že z každého úderu, ktorý dostaneš je potrebné sa rýchlo otriasť, neostať na zemi a hlavne treba ísť ďalej a to platí nie len v ringu, ale aj v živote :) 90% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Z dokumentu cítiť obdiv jeho tvorcu k tejto bratskej dvojici, pričom z môjho (boxérskym nadšením nepoznačeného) pohľadu boli obidvaja bratia jemne glorifikovaný. Hoci vzhľadom na to odkiaľ vyšli, čo prekonali a kde sú teraz, si nesporne zaslúžia rešpekt. V informačne a záberovo obsiahlom dokumente ma najviac bavili scény mimo boxérskeho ringu, ktoré prezradili veľa vecí aj medzi riadkami. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama